P√°lyakezdŇĎknek ind√≠t programot a Lufthansa Systems Hung√°ria

Az IT Young Professional Programba √°ltal√°nos szoftverfejleszt√©si tud√°ssal rendelkezŇĎ fiatalok jelentkez√©s√©t v√°rj√°k

Budapest a légiközlekedési informatika egyik fontos központjává vált az elmúlt években. A Lufthansa System Hungária szakemberei több száz légitársaság és repülŇĎtér mindennapi biztonságos és hatékony mŇĪködését segítik a fŇĎvárosból. Az IT Young Professional Programban a pályakezdŇĎ fiataloknak is lehetŇĎsége nyílik, hogy kipróbálják magukat ebben a különleges iparágban.

A Lufthansa Systems Hungária június 10-ig várja az általános szoftverfejlesztési tudással és magabiztos angol nyelvismerettel rendelkezŇĎ fiatalokat. Az IT Young Programot elŇĎször 2012-ben hirdette meg a cég azzal a céllal, hogy a pályakezdŇĎk számára egy olyan tanulási idŇĎszakot biztosítsanak, amely projektfeladatokon keresztül vezeti át ŇĎket az elméleti alapoktól a tényleges munkafolyamatokba. 

 

2017-ben 10-12 pályakezdŇĎ próbálhatja majd ki magát a folyamatosan megújuló légiközlekedési informatika területén. A projektorientált gyakorlati oktatás július közepén kezdŇĎdik, szeptembertŇĎl pedig már valós ügyfelekkel és rendszerekkel foglakozhatnak a fiatalok A lépcsŇĎzetes tanulási folyamatnak és az újabb feladatköröknek köszönhetŇĎen az elŇĎzŇĎ programok résztvevŇĎinek jelentŇĎs többsége évekkel a képzések után is a Lufthansa Systemsnél képzeli el a jövŇĎjét.

 

 

A napi több millió utas repülésének biztonságát és kényelmét támogató rendszerek tervezése és mŇĪködtetése mellett a budapesti központ az innovációban is élen jár. A friss fejlesztésŇĪ inTime mobilalkalmazás például már a repülŇĎtérre való indulás elŇĎtt jelzi az utasnak, hogy mennyi idŇĎbe telik, míg az adott pozíciójától eljut az üléséig. A fedélzeti szórakozásról a BoardConnect platform gondoskodik, amely egyszerre segíti a légi személyzet munkáját és biztosít szélessávú internetet az utasok számára. A résztvevŇĎknek lehetŇĎségük nyílik majd a legfrissebb projektek megismerésére is a mentoruk segítségével.

 

A program részletei: job.lhsystems.hu/yp

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció