√öjfajta HotSpot szolg√°ltat√°scsomagok

A HotSpotSystem.com febru√°r 12-tŇĎl √ļj szolg√°ltat√°scsomat vezetett be, mellyekkel egyszerŇĪen √©s gyorsan ind√≠that√≥ vezet√©k n√©lk√ľli ny√≠lv√°nos HotSpot szolg√°ltat√°s lak√≥k√∂z√∂ss√©gek, sz√°llod√°k, k√°v√©z√≥k √©s egy√©b vend√©gl√°t√≥helyek r√©sz√©re.
A HotSpot PRO szolg√°ltat√°ssal bel√©p√©si √©s havi d√≠j n√©lk√ľl ind√≠that√≥ fizetŇĎs HotSpot szolg√°ltat√°s, az indul√°shoz mind√∂ssze egy LinkSys WRT54GL routerre √©s egy sz√©less√°v√ļ internet kapcsolatra van sz√ľks√©g. A hozz√°f√©r√©sek idŇĎtartam√°t √©s √°rait az √ľzemeltetŇĎ hat√°rozhatja meg. Szint√©n be√°ll√≠that√≥ minden hozz√°f√©r√©si csomaghoz adatforgalmi √©s s√°vsz√©less√©gi korl√°t is. Egyre n√©pszerŇĪbb ez a szolg√°ltat√°s vend√©gl√°t√≥helyek √©s t√°rsash√°zak k√∂r√©ben is, hisz ha egy lak√≥helyen ilyen szolg√°ltat√°s √ľzemel,
a lak√≥knak a szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tel√©hez nem sz√ľks√©ges sem szerzŇĎd√©st, sem pedig hŇĪs√©gnyilatkozatot al√°√≠rniuk √©s ak√°r 1 h√©tre is v√°s√°rolhatnak hozz√°f√©r√©st.

A HotSpot FREE szolg√°ltat√°s keret√©ben olyan ingyenes Wi-Fi szolg√°ltat√°s ind√≠that√≥, ahol az internet-hozz√°f√©r√©shez √©rv√©nyes bel√©p√©si k√≥dra van sz√ľks√©g, √≠gy biztos√≠tva azt, hogy az adott ingyenes HotSpotot csak az arra jogosultak haszn√°lhass√°k (megszŇĪnik a teljesen nyitott h√°l√≥zat, √≠gy a k√∂rnyezetben l√©vŇĎ szomsz√©dok, helyek nem tudnak hozz√°f√©rni a h√°l√≥zathoz, csak azok a felhaszn√°l√≥k, akik √©rv√©nyes k√≥ddal rendelkeznek). K√ľl√∂n√∂sen n√©pszerŇĪ ez a t√≠pus √©ttermek, k√°v√©z√≥k k√∂r√©ben, ahol csak azok kapnak
√©rv√©nyes k√≥dot, akik az adott helyen fogyasztottak. A kiosztott k√≥d egyedi √©s m√°sf√©l √≥ra ut√°n automatikusan lej√°r, √≠gy a pinc√©rnek semmilyen teendŇĎje nincs, sŇĎt a rendszer haszn√°lat√°hoz a helysz√≠nen m√©g sz√°m√≠t√≥g√©pre sincs sz√ľks√©g (a szoftver k√∂zvetlen√ľl a Wi-Fi routeren fut).

A rendszer tavaly ny√°ri indul√°sa √≥ta folyamatosan bŇĎv√ľl a bel√©ptetett HotSpot helyek sz√°ma, Sopront√≥l Miamin √°t eg√©szen Kuala Lumpurig. Magyarorsz√°gon m√°r kb. 50, k√ľlf√∂ld√∂n t√∂bb mint 100 pont csatlakozott a rendszerhez.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció