Businessonline.hu impresszum

A Business Online kiadója:

Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft.

H-1118 Budapest, Ugron Gábor utca 35.

Tel.: +36-1-248-3230

Fax: +36-1-248-3250

E-mail: info@vertika.hu

http://vertika.hu

 

Felelős kiadó:
Szabó Hédy, ügyvezető, Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft.
 
Szerkesztők:
 

Farkas Miklós

Fekete Gizella

Mészáros Péter

Takács Zsolt

Vértes János, alapító szerkesztő

 

Ügyfélkapcsolat:
Tóth Bálint, ügyfélkapcsolati igazgató, Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft.
 
Fejlesztők:
Gyenes Tamás, fejlesztési vezető, Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft.
Ujlaky Tibor
Wittmann Gábor
 
Elérhetőség:

 

 

Az oldal a Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft. XPPS nevű portálrendszerét használja.
 
A Business Online oldalain megjelent valamennyi tartalmat, illetve egyéb publikált anyagot szerzői jog védi. Ezek bármilyen, az Utánközlési Szabályzatban foglaltaktól eltérő formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a kiadó előzetes írásbeli engedélyével történhet. Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért a kiadó felelősséget nem vállal.
 
© 2010-2011 Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft.
 
Minden jog fenntartva.


Felhívjuk a figyelmet, hogy kapcsolati e-mail címeink különféle címjegyzékekbe való beillesztése, valamint a kapcsolati címeinkre történő spam-küldés törvénybe ütköző cselekedet (2001. évi CVIII. törvény). Kérünk mindenkit, tartózkodjon a törvénysértéstől.

 

Utánközlési szabályzat

 
Híreink, cikkeink bevezetője szabadon újraközölhető, amennyiben azokra a bonline.hu forrást megjelölik, és feltüntetik az ott szerzőként szereplő nevet is. Teljes, vagy a bevezetőnél bővebb anyag (szöveg vagy kép) a kiadó írásbeli engedélye nélkül nem közölhető le!
 
RSS szolgáltatásunkat igénybevéve lehetőség van aktuális cikkeink címének, mint külső hivatkozásnak az automatikus elhelyezésére más oldalak hírolvasó moduljaiban. Csak cikkcím, mint hivatkozás esetén a szerző feltüntetése nem szükséges, ám a cím mellett a Business Online, mint forrás megjelölése igen! 
 
A Business Online oldalain megjelent valamennyi tartalmat, illetve egyéb publikált anyagot szerzői jog védi. Ezek bármilyen, jelen szabályzatban foglaltaktól eltérő formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a kiadó előzetes írásbeli engedélyével történhet. Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért a kiadó felelősséget nem vállal.

 

Oldalaink vírusvédelméről a

 

Sicontact Kft.

NOD32

vírusvédelmi rendszere gondoskodik.

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció