HotSpotSystem.com kiállítás a HOVENTA-n

A HotSpotSystem.com Magyarországon elsŇĎként biztosít olyan komplett szolgáltatási hátteret, amellyel a vállalkozások egyszerŇĪen nyújthatnak vezeték nélküli internetelérést – úgynevezett hotspot szolgáltatást - ügyfeleiknek. A HotSpotSystem.com a Cisco Systems divíziójaként mŇĪködŇĎ Linksyst választotta stratégiai partnerének hazai hotspot hálózatának kiépítéséhez.
A vezeték nélküli internetezés népszerŇĪségének növekedésével egyre több étterem, szálloda és más, nagyobb közösségeket fogadó helyszín szeretne vendégeinek nyilvános vezeték nélküli internetelérést nyújtani. A HotSpotSystem.com – a vezeték nélküli internetelérést nyújtó hotspotok elsŇĎ magyarországi elszámoló központja és franchise rendszere – mindezt egy egyszerŇĪen igénybe vehetŇĎ szolgáltatásként kínálja a cégek számára.

A HotSpotSystem.com a szolgáltatás elindításához rendelkezésre bocsátja a wi-fi hozzáféréseket automatikusan kezelŇĎ – WRT54GL típusszámú – Linksys routert, továbbá speciális szoftverét, emellett biztosítja a vendégek bejelentkezését szolgáló hotspot portált, és nem utolsósorban mindehhez teljes pénzügyi elszámoló rendszert nyújt. A hotspot tulajdonosa tetszŇĎleges – fizetŇĎs vagy ingyenes – elérést biztosíthat ügyfeleinek túlzott adminisztrációs terhek nélkül. A fizetŇĎs hotspotok esetén a HotSpotSystem.com biztosítja a pénzügyi elszámolást és a számlázást is, így a rendszerhez csatlakozó vállalkozás feladata csupán a megfelelŇĎ internet kapcsolat biztosítása.

A HotSpotSystem.com rendszerhez egyszerŇĪen és ingyenesen csatlakozhat – és juthat további bevételhez –  bármilyen vendéglátóegység.

A HotSpotSystem.com jelenleg már az ország 15 pontján mŇĪködik, és a vállalat tervei szerint az elkövetkezŇĎ évben több mint 200 cég veszi igénybe a szolgáltatást.

A rendszer mŇĪködése a gyakorlatban

A vendég wi-fi képes eszköze automatikusan megtalálja a vendéglátó egység hálózatát, ezután a rendszer felkínálja az elŇĎre meghatározott csomagokat (például 30 perces csomag, 3 órás csomag, stb.), amelyek kiválasztása után bankkártyával fizethetŇĎ a választott csomag díja. Ezt követŇĎen a vendég azonnal használhatja az internetet, ugyanúgy, mint otthon vagy az irodában, böngészésre, levelezésre, telefonálásra vagy bármi másra. A rendszer rugalmasságából adódóan a hotpsot üzemeltetŇĎje egyéni csomagokat is létrehozhat, vagy adhat ajándék hozzáférést bizonyos fogyasztáshoz. A rendszer több idegen nyelvet is képes kezelni.

Amennyiben az ügyfél nem rendelkezik bankkártyával, lehetŇĎség van prepaid – azaz elŇĎre fizettet – kártya megvásárlására is. A rendszer teljesen automatikus és személyre szabható, így a felhasználás helyén mŇĪködŇĎ Linksys eszközön futó szoftveren keresztül az adott hotspot állíthatja be azt, hogy hány perces csomagokat és milyen áron kínál. Amennyiben nem határoz meg árat, az alapértelmezett árak vehetŇĎek igénybe. Az egyes csomagokhoz sávszélességi, illetve adatforgalmi korlátok is rendelhetŇĎk.

A HotSpotSystem.com kiállítása megtekinthetŇĎ 2006. október 10-13-ig a Hungexpo vásárterületén a HOVENTA kiállításon az "A" pavilon 211/G standján.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció