Korlátlan mobilitás: a Fujitsu Siemens Computers a CeBIT-en

3 / 4 oldal
A termékekbe beépített UMTS támogotás, korlátlan mobilitás volt a Fujitsu Siemens Computers egyik fő témája a CeBIT 2006 kiállításon. Az idei hannoveri rendezvényen Európa egyik vezető IT-berendezés szállítója négy olyan terméket is bemutatott, amely integrált technológiával támogatja a következő generációs mobil kommunikációt. Az 1-es csarnok G51-es standjának középpontjában a dinamikus adatközpont (Dynamic Data Center) megoldásai kaptak helyet. A látogatók saját szemükkel győződhettek meg az ágazatvezető szerverteljesítményről és rugalmasságról, valamint a kétmagos szervertechnológia előnyeiről. A vállalat könnyen kezelhető termékekből álló digitális otthoni portfólióját is kiállította a világ legnagyobb informatikai szakvásárán. Az idei CeBIT-en a Fujitsu Siemens Computers szlogenje: „Drive your business – turn on your life!”


SCENICVIEW P24-1W

A CELSIUS H240 munkaállomást jól kiegészítő, S-PVA paneltechnológiára épülő SCENICVIEW P24-1W monitor széles látószöge és ragyogó színei elégedett mosolyt csalnak a grafikus szakemberek és kiadványszerkesztők arcára. A 24 hüvelykes monitorok kategóriájában az új modell az elsők között alkalmazza az S-PVA technológiát, amely a látószög egészében jobb színmegjelenítést és egyenletesebb kontrasztot biztosít. A magasságállítási lehetőség révén nagy mérete ellenére is könnyen beilleszthető a normál íróasztalon kialakított ergonomikus munkakörnyezetbe: az asztallaphoz közeli alacsony (extra-low) beállítás kivételes vizuális kényelmet garantál. A nagy sávszélességű digitális tartalomvédelemnek (HDCP) köszönhetően a szélesvásznú SCENICVIEW P24-1W digitális minőségben jeleníti meg a HD-DVD tartalmakat, így az elképzelhető legjobb prezentációs minőséget nyújtja a tartalomtervezők számára.

FUTRO S400


Az AMD Geode NX1500 processzoros FUTRO S400 vékony kliens ideális eszköz Windows Terminal Server környezetekbe, ahol a szerver futtatja az alkalmazásokat, a képernyőt pedig a kliens jeleníti meg. A fokozott biztonság érdekében opcionális SmartCard olvasó is integrálható a rendszerbe, a kliensek frissítését pedig intelligens adminisztrációs eszközök egyszerűsítik. Az 1 GHz-es AMD Geode™ NX1500 processzor nagy teljesítményt kölcsönöz a ventillátor és mozgó alkatrészek hiánya miatt halk és hibamentes működésű rendszernek.

LIFEBOOK S2110

Az új LIFEBOOK S2110 az exkluzív, moduláris, professzionális noteszgépet kereső ügyfeleknek készült. A legújabb AMD Turion 64 mobil technológiára épülő rendszer kiváló teljesítményt és hosszú akkumulátor-üzemidőt nyújt. Az élénk képet adó, 13,3 hüvelykes Crystal View kijelzővel felszerelt pehelysúlyú (1,64 kg-os) noteszgép az AMD-alapú modellek között elsőként modulhelyeket is tartalmaz.

LIFEBOOK S7110


Ez a professzionális noteszgép 14,1 hüvelyk képátlójú kijelzővel, modulhellyel és teljes méretű billentyűzettel rendelkezik. Teljesítménye rugalmassággal párosul, a teljes méretű PC-kre jellemző funkcionalitást és használati jellemzőket nyújtja gazdáinak. Intel® Centrino® Duo mobil technológiája nagy teljesítményt és külső áramforrás nélkül is hosszú üzemidőt biztosít.

AMILO Pro V3205 Edition


Kis mérete és súlya (1,8 kg) dacára az AMILO Pro V3205 Edition nagy teljesítmény elérésére képes. A legújabb Intel Centrino mobil technológiát alkalmazza, és 12,1 hüvelykes szélesvásznú kijelzővel rendelkezik. WLAN és Bluetooth technológiával gondoskodik az egyszerű vezeték nélküli kommunikációról.

Pocket LOOX N sorozat


A nagy fényerejű, felhasználóbarát VGA-kijelzővel és Bluetooth funkcionalitással felszerelt, új Pocket LOOX N560 szintén a CeBIT-en debütált. A Pocket LOOX N sorozat minden modellje integrált GPS-megoldással és navigációs szoftvercsomaggal rendelkezik – ami jól érzékelteti, hogy a navigációs funkciók milyen fontossá váltak a kéziszámítógépek professzionális és otthoni felhasználói körében. A mobil adathozzáférést Windows Mobile 5.0 Premium Edition operációs rendszer és WiFi-tanúsított 802.11b/g WLAN garantálja (modelltől függően).

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció