Korlátlan mobilitás: a Fujitsu Siemens Computers a CeBIT-en

4/ 4 oldal
A termékekbe beépített UMTS támogotás, korlátlan mobilitás volt a Fujitsu Siemens Computers egyik fő témája a CeBIT 2006 kiállításon. Az idei hannoveri rendezvényen Európa egyik vezető IT-berendezés szállítója négy olyan terméket is bemutatott, amely integrált technológiával támogatja a következő generációs mobil kommunikációt. Az 1-es csarnok G51-es standjának középpontjában a dinamikus adatközpont (Dynamic Data Center) megoldásai kaptak helyet. A látogatók saját szemükkel győződhettek meg az ágazatvezető szerverteljesítményről és rugalmasságról, valamint a kétmagos szervertechnológia előnyeiről. A vállalat könnyen kezelhető termékekből álló digitális otthoni portfólióját is kiállította a világ legnagyobb informatikai szakvásárán. Az idei CeBIT-en a Fujitsu Siemens Computers szlogenje: „Drive your business – turn on your life!”

Pocket LOOX T sorozat


A Microsoft Windows Mobile 5.0 szoftverrel és UMTS funkcionalitással ellátott Pocket LOOX T sorozat közvetlen e-mail push szolgáltatása, előjegyzési naptára és más Microsoft Office alkalmazásai bárhol elérhetők. A szabványos QWERTY billentyűzetnek és a nagy fényerejű TFT kijelzőnek köszönhetően a rendszer működése felhasználóbarát. A „többfunkciós” kéziszámítógép VoIP-kész GSM/UMTS mobiltelefont, videotelefonálást támogató VGA-kamerát és (a Pocket LOOX T830 modellnél) 2 megapixeles autofókuszos fényképezőgépet is tartalmaz. További jellemzők: integrált GPS, WiFi-tanúsított WLAN 802.11b/g és Bluetooth V2.0. A termék 2006 nyarán kerül kereskedelmi forgalomba.

LIFEBOOK Q2010


Ebben a vezetői noteszgépben a kifinomult dizájn, az exkluzív anyagok és az élvonalbeli mobil jellemzők tökéletes kombinációja ölt testet. A mindössze 1 kg súlyú LIFEBOOK Q2010 alig 20 mm vastag, mérete nem nagyobb egy DIN-szabvány szerinti A4-es oldalnál (210 x 297 mm). Elsősorban a forma, a funkció és a stílus ideális ötvözete különbözteti meg a versenytárs termékektől. Tervezői kizárólag a legfinomabb anyagokkal dolgoztak. A magnézium ház csuklópántjai titániumból készültek, a felületet pedig fekete zongoralakk-bevonat fedi. A beágyazott UMTS-sel a felhasználó bárhol és bármikor elérheti adatait és a telefonos funkciókat.

LIFEBOOK E8210


Az Intel Core Duo processzoros LIFEBOOK E8210 noteszgépet fejlett üzleti alkalmazások – pl. CRM, ERP, képfeldolgozó és fejlesztőszoftverek – futtatására tervezték. A nagy teljesítményű noteszgép (opcionális) beágyazott UMTS-jellemzőjével bárhol létrehozható a nagy sebességű vezeték nélküli kapcsolat. A 15,4 hüvelyk képátlójú, nagy fényerejű WSXGA+ kijelző kitűnő „szélesvásznú” funkcionalitást kínál, és opcióként a kategóriájában egyedülálló grafikus teljesítményű ATI lapkával is felszerelhető. A kényes adatok védelméről a teherbíró kialakítás (magnéziumfedél), a legújabb biztonsági technológia és a hosszú akkumulátor-üzemidő gondoskodik.

CELSIUS H240


A munkaállomás-teljesítményt noteszgép-jellemzőkkel ötvöző CELSIUS H240 felhasználói egyszerűen szinkronizálhatják ipari 3D munkaállomás-alkalmazásaikat, és bárhol bekapcsolódhatnak az együttműködő tervezésbe. Eközben a professzionális mobil grafikus technológia legújabb generációja biztosítja számukra a kívánt teljesítményt és jellemzőket. A CELSIUS H240 a legújabb Intel Core Duo processzorokkal és a legnagyobb teljesítményű professzionális OpenGL grafikus megoldással (ATI Mobility FireGL V5200 grafikus processzor) dolgozik. Nagy rugalmasságot nyújtó meghajtó-modulhelyébe optikai meghajtó, második merevlemez-meghajtó, vagy az üzemidőt jelentősen megnyújtó, második akkumulátor helyezhető. Emelt szintű biztonsági jellemzői gondoskodnak a kritikus adatok védelméről és megakadályozzák a jogosulatlan hozzáférést.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció