Adaptive Enterprise: új HP-stratégia

4 / 6 oldal
[smallimage 1 left] A HP Adaptive Enterprise stratégiája azokat a vállalatokat és informatikai vezetőket veszi célba, akik szeretnének többet kihozni IT-környezetükből és partnerkapcsolataikból.

A HP új Adaptive Network Architecture szolgáltatásai segítségével az informatikai vezetők virtualizálhatják és kibővíthetik vállalati hálózatukat. A fizikai jellemzők helyett az információs szükségletek köré csoportosuló, működésorientált logikai tartományokká szervezhetik át a hálózati infrastruktúrát. Ennek eredményeként olyan egyszerű és fenntartható hálózati modell birtokába jutnak, amellyel megvalósíthatják az adaptív nagyvállalat koncepcióját.

A program preferált hálózati szállítójának számító, ágazatvezető Cisco Systems teljes vállalati szervezetre kiterjedő, intelligens hálózati megoldásainak köszönhetően az Adaptive Network Architecture olyan egyszerű és fenntartható modellt hoz létre, amely megteremti az adaptív nagyvállalat kiépítésének alapjait. A HP és a Cisco közösen gondoskodnak arról, hogy az Adaptive Network Architecture a hálózati architektúra és a tervezés terén egyaránt a Cisco bevált gyakorlatát kövesse.
 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció