Adaptive Enterprise: új HP-stratégia

5 / 6 oldal
[smallimage 1 left] A HP Adaptive Enterprise stratégiája azokat a vállalatokat és informatikai vezetőket veszi célba, akik szeretnének többet kihozni IT-környezetükből és partnerkapcsolataikból.

Az Adaptive Enterprise stratégia részeként a HP tíz megoldáscsomagot állított össze a kritikus ügyféligények kezelésére és a vállalatok értékesítési tevékenységének ésszerűsítésére. A HP a tíz terület mindegyikén hardverekből, szoftverekből, szolgáltatásokból és releváns partnerkapcsolatokból álló megoldáscsomagot biztosít.

Hat megoldás az infrastruktúra egyszerűsítése, bevezetése és menedzselése terén nyújt segítséget az alábbi területeken: nagyvállalati integráció; IT-konszolidáció; menedzsment; virtualizáció; üzletmenet-folytonosság; biztonság. A fennmaradó négy megoldás a beszerzés, a rendszerbevezetés és a szolgáltatási életciklus hatékonyabb kezelését szolgálja: igény szerinti (on demand) megoldások; üzemeltetési szolgáltatások; integrált támogatás; finanszírozási megoldások. Az egyes megoldáscsomagokkal kapcsolatban a http://www.hp.com/go/demandmore címen olvasható bővebb tájékoztatás.
 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció