Adaptive Enterprise: új HP-stratégia

3 / 6 oldal
[smallimage 1 left] A HP Adaptive Enterprise stratégiája azokat a vállalatokat és informatikai vezetőket veszi célba, akik szeretnének többet kihozni IT-környezetükből és partnerkapcsolataikból.

A HP adaptív alkalmazás-architektúra és adaptív hálózati architektúra kiépítését célzó, új szolgáltatásaira támaszkodó informatikai vezetők olyan IT-alapot hozhatnak létre, amely a későbbiekben lehetővé teszi az alkalmazásszoftverek és az infrastruktúra-technológiák gyors bevezetését, menedzselését és továbbfejlesztését. Mindkét szolgáltatás az egyszerűsítés, a szabványosítás, a modularitás és az integráció tervezési alapelveit követi.

A HP Adaptive Application Architecture szolgáltatásai keretében a szervezetek teljes képet kaphatnak alkalmazás-architektúrájukról, így megállapíthatják, hogy az adatmigriációtól az ellátási lánc összekapcsolásáig, vajon minden elem képes-e a többivel összhangban, az optimális reagálókészséghez hozzájárulva működni. A felmérés eredményeképpen a vállalat csökkentheti az alkalmazások számát, egységesítheti az interfészeket és az integrációs folyamatokat - egyszóval olyan környezet építhet ki, amelyben az alkalmazások újrafelhasználható elemekké bonthatók, és ezáltal dinamikusan képesek együttműködni egymással.
 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció