Adaptive Enterprise: új HP-stratégia

2 / 6 oldal
[smallimage 1 left] A HP Adaptive Enterprise stratégiája azokat a vállalatokat és informatikai vezetőket veszi célba, akik szeretnének többet kihozni IT-környezetükből és partnerkapcsolataikból.

A HP új reagálókészség-értékelő szolgáltatása (Agility Assessment Service) segítségével az informatikai szervezetek felmérhetik konkrét szükségleteiket az informatikai reagálókészség terén. A HP - az INSEAD-dal együttműködve - számos ágazatban megvizsgálta az üzleti folyamatok változását, és azonosította azt a három legkritikusabb tényezőt (időtartam, mélység, bonyolultság foka), amely alapján meg lehet határozni, mekkora hatást gyakorol egy adott változás az üzleti folyamatokra és az azokat támogató IT- és alkalmazás-infrastruktúrára.

A szolgáltatás pontosan behatárolja az adott cég reagálókészségét gátló tényezőket, és gyors döntéshozatali lehetőséget biztosít a reagálókészséggel kapcsolatos fejlesztések és beruházások végrehajtásához. Az értékelés által rögzített bázisértékek alapján a szervezet az idő előrehaladtával mérni tudja az elért javulást.

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció