Nagy application management megrendelés a Siemens IT Solutions and Services-nek

A Siemens AG megrendelést adott a Siemens IT Solutions and Services-nek (SIS), hogy globális támogatási koncepciót valósítson meg a konszern IT-környezetének nagy szegmenseire. Ezekhez tartoznak az ERP (Enterprise Resource Planning) azaz vállalatirányítási rendszer, a Business Intelligence (üzleti intelligencia) megoldások, a  Supply  Chain Management (ellátási lánc – logisztika),  a Collaboration Software (munkacsoportos együttműködési szoftver), és sokféle web-alkalmazás Németországon kívül.

A megállapodás öt évre szól; értéke mintegy 150 millió euró, és az érintett felhasználók száma 60000 körül van. A Siemens célja ezzel a folyamatok és tool-ok további szabványosítása és egységesítése, azok átláthatóságának javítása, rendelkezésre állásuk és minőségük növelése a költségek egyidejű csökkentése mellett.

Az alkalmazás-menedzsment két okból is döntő fontosságú egy vállalat sikere szempontjából. Ugyanis egyrészt ez „felelős” a meglévő ERP-rendszerek folyamatos optimalizálásáért, gondozásáért és karbantartásáért. Másrészt ez alapozza meg a kulcsfontosságú üzleti folyamatok támogatásának színvonalát.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció