Augusztus k√∂zep√©ig lehet jelentkezni a Siemens region√°lis √ļjs√°g√≠r√≥i p√°ly√°zat√°ra

A Siemens Press Award 2018 témája a városok, az ipar és az energia digitális jövŇĎje.  A nevezési határidŇĎ 2018. augusztus 15., a három nemzetközi nyertes egyenként 1000 eurós fŇĎdíjban részesül.

Még egy hónapig lehet jelentkezni a Siemens regionális újságírói pályázatára. A Siemens Press Awardra összesen tizenkét országból, köztük Magyarországról pályázhatnak a média munkatársai. Bárki nevezhet, aki a városok, az ipar és az energia digitális jövŇĎje témájában, akár hazai, akár nemzetközi vonatkozásban publikált a sajtóban. A publikációkat 2018. augusztus 15-ig lehet benyújtani. Egy pályázó akár több anyaggal is nevezhet. A Siemens Press Award 2018 pályázaton azonos feltételekkel vehetnek részt a 2017. szeptember 1. és 2018. augusztus 15. közötti idŇĎszakban közzétett, nyomtatott és online médiában megjelent szövegek, a hírügynökségek tudósítóinak beszámolói, illetve a tévében és rádióban sugárzott anyagok. 

 

A benyújtott pályázatokat minden résztvevŇĎ országban szakértŇĎ zsŇĪri értékeli. A hazai zsŇĪrit egy egyetemi szakember, két elismert újságíró és a Siemens egy képviselŇĎje alkotja. Az egyes országok nyertes pályázatai jutnak a verseny döntŇĎjébe, amelyre 2018. szeptember 25-én, a Bécsben található Siemens City-ben kerül sor. Itt egy gálaest keretében jutalmazzák a közép- és kelet-európai régió három legjobb újságírói pályamunkáját. A három gyŇĎztes egyenként 1000 eurót is nyer.

 

A verseny bécsi díjkiosztója során a résztvevŇĎ országok gyŇĎztesei meglátogatják majd a "Seestadt Aspern"-t, ahol különbözŇĎ okos és digitalizált Siemens alkalmazásokat kutatnak, tesztelnek és valósítanak meg.

 

A pályázat kritériumai, a részvételi szabályzat, valamint a jelentkezéshez szükséges információk az alábbi weboldalon találhatók: www.siemens.hu/pressaward2018

 

A pályázatok beadásának határideje 2018. augusztus 15. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció