P√©ntekig p√°ly√°zhat√≥ a t√≠zezer doll√°ros fŇĎd√≠j a Liberty Global energiahat√©konys√°gi verseny√©n

Június 29-én zárul a UPC Magyarország anyavállalata, a Liberty Global által meghirdetett nemzetközi energiahatékonysági verseny, az Adaptive Power Challenge nevezési idŇĎszaka. A pénteki határidŇĎig várják azokat a pályázatokat, amelyek segíthetnek megoldani a távközlési hálózatok energiafogyasztásának problémáit.

A pályázatot még áprilisban hirdették meg, és ahogyan akkor is elhangzott, a versenyen közép- és nagyvállalatok, kezdŇĎ vállalkozások, illetve egyetemek, kutatóintézetek és kutatócsoportok is indulhatnak. A versenyzŇĎktŇĎl olyan angol nyelvŇĪ pályamŇĪveket vár a szakmai zsŇĪri, amelyek választ adnak a terület legégetŇĎbb kihívásaira, így például a távközlési hálózatokon belüli energiafogyasztás monitorozására, vagy a terhelési csúcsok optimálisabb elosztására. 

 

A döntŇĎbe került csapatok közül októberben választják majd ki a gyŇĎzteseket, akiknek jutalma egyenként 10 ezer dollár. 

 

A részletes pályázati kiírást és a pályázattal kapcsolatos további információkat a www.adaptivepowerchallenge.com oldalon találhatják meg az érdeklŇĎdŇĎk.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció