√Ātadt√°k ‚ÄěAz internet mindenkinek j√°r‚ÄĚ p√°ly√°zat d√≠jait

Átvették nyereményüket a Vannet által meghirdetett, „Az internet mindenkinek jár” pályázat nyertes diákjai, pécsi Pongrácz Farkas és a vokányi Telegdi-Rácz Nikolett. A dél-dunántúli régió tehetséges, de rászoruló iskolásainak kiírt akcióban mindketten egyéves ingyenes internetelŇĎfizetést kaptak Magyarország vezetŇĎ lakossági mŇĪholdas szolgáltatójának jóvoltából.

Internet nélkül ma már nagyon nehéz elképzelni a hétköznapokat. A hazai elŇĎfizetések száma tavaly átlépte a kilencmillió darabot, és a jelenlegi növekedési ütem mellett a jövŇĎ év végére minden magyarországi lakosra egynél több internethozzáférés fog jutni. Munkához, kapcsolattartáshoz, vásárláshoz, szórakozáshoz és természetesen tanuláshoz is használjuk nap mint nap a világhálót, ami az iskolába járó fiataloknak még az átlagnál is jóval fontosabb.

 

Magyarország piacvezetŇĎ mŇĪholdas szolgáltatója, a Vannet azért indította el „Az internet mindenkinek jár” programot, hogy olyan tehetséges fiatalok kibontakozását segítse, akiknek nem érhetŇĎ el az internet az otthonában. Az eredetileg tervezett, egy fŇĎnek szóló elŇĎfizetést egy nagylelkŇĪ felajánlásnak köszönhetŇĎen a társaság megduplázhatta. Így az internet május 18-i világnapján két gyŇĎztes pályázatot választott ki a szakmai zsŇĪri. 

 

 

A pécsi Pongrácz Farkas és a vokányi Telegdi-Rácz Nikolett kiváló iskolai jegyeik mellett egyaránt számos tanulmányi versenyen szerepelt kiválóan az elmúlt években. Az internetnek köszönhetŇĎen új kapuk nyílnak meg elŇĎttük tudásuk bŇĎvítésére. Az ajándékot Lengvárszky Szabolcs ügyvezetŇĎ adta át szimbolikusan, s a társaság szakemberei hamarosan be is fogják kötni a hozzáférést.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció