Az Ericsson az AT&T vezet√©kes √ľzlet√°ga fŇĎ szolg√°ltat√≥ja lett √Čszak-Amerik√°ban

Az Ericsson bejelentette, hogy az AT&T a vezetékes termékek és szolgáltatások két szállítójának egyikeként az Ericssont választotta. A megállapodás fontos áttörést jelent az Ericsson vezetékes üzletága számára Észak-Amerikában.

Az Ericsson így teljes rendszermegoldást szállít az AT&T vezetékes hozzáférési hálózatához, ezáltal jelentŇĎsen lerövidítve az új, szélessávú technológián alapuló termékek és szolgáltatások AT&T általi piacra bocsátásának folyamatát. Az AT&T stratégiájának lényege, hogy lerövidítse a technológiabevezetési ciklusokat, növelje a beszállítói együttmŇĪködést, valamint a jövŇĎ technológiáival kapcsolatos kiadásokra összpontosítson.

Az Ericsson teljes körŇĪ végpont-végpont megoldásokat szállít az AT&T számára, lehetŇĎvé téve, hogy az AT&T jelentŇĎsen lerövidítse az új termékek és szolgáltatások piacra kerülési idejét. Ezen túlmenŇĎen az AT&T vállalattal való szoros együttmŇĪködés révén az Ericsson képes lesz erŇĎteljesen összpontosítani a kutatási és fejlesztési tevékenységére, erŇĎsíteni harmadik felekkel való kapcsolatát, egyszerŇĪsíteni a vonatkozó üzleti gyakorlatokat és biztosítani a vezetékes hozzáférési termékek integrációját, hogy az AT&T számára a rendelkezésre álló legjobb és leginkább innovatív megoldásokat kínálhassa.

Miután az AT&T már jóváhagyta az Ericsson GPON Fiber to the Home (FTTH) megoldását általános telepítésre, most az Ericsson Fiber to the Node (FTTN) DSL-termékválasztékának, valamint IP DSLAM megoldásainak integrálására kerül sor az AT&T olyan U-verse szolgáltatásainak támogatása érdekében, mint például az IPTV, a nagy sebességŇĪ internet és a VoIP teljesen IP-alapú hálózati infrastruktúrán.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció