Smart Office: mobil + vezetékes internetkapcsolat + telefon

Teljes k√∂rŇĪ v√°llalati megold√°s egy kis dobozban

A Vodafone Smart Office néven egy olyan könnyen kezelhetŇĎ készüléket fejlesztett ki, ami egyszerre képes a mobil és vezetékes internetkapcsolatot kezelni, az internetkapcsolatot több felhasználó között megosztani és akár még egy analóg telefonkészüléket is lehet hozzá csatlakoztatni. Ez az üzleti megoldás már elérhetŇĎ néhány vállalati ügyfél részére, április 28-tól pedig hivatalosan is forgalomba kerül, akár havi 2.900 Ft-os elŇĎfizetési díjtól.

A Vodafone tovább bŇĎvíti a kis- és középvállalatoknak szánt termékek és szolgáltatások körét. A legutóbbi hŇĪségnyilatkozat nélküli ajánlat után ezúttal egy olyan komplex irodai megoldással jelentkezik a vállalat, ami egyesíti a vezetékes és mobil internet elŇĎnyeit és kedvezŇĎ hívásdíjakat biztosít minden irányban.

A Vodafone Smart Office az üzleti felhasználók körében eddig kiemelkedŇĎen vizsgázott. A mintegy 20 vállalkozást magában foglaló felmérés alapvetŇĎ célja az volt, hogy a Smart Office hatékonyságát vizsgálja a legkülönbözŇĎbb méretŇĪ és igényŇĪ üzleti elŇĎfizetŇĎk esetében. A készülék gyakorlati használata során bebizonyosodott, hogy egyszerre akár több helységben probléma nélküli Wi-Fi kapcsolatot tesz lehetŇĎvé, illetve hogy a mobil internetkapcsolat akár azonnali és tökéletes alternatívája lehet a vezetékes internetkapcsolatnak ez utóbbi meghibásodása esetén.

A Vodafone Smart Office amellett, hogy képes a mobil és vezetékes internetkapcsolat fogadására és az internetkapcsolat megosztására, a vezetékes kapcsolat esetleges megszŇĪnése esetén azt is biztosítja, hogy a kapcsolatot azonnal és fennakadás nélkül irányítja át a mobilinternet irányába. Mindezeken túl pedig további kiegészítŇĎ irodai eszközök csatlakoztatására is van lehetŇĎség, amit a megosztott hálózatot használók a beállított jogosultságoknak megfelelŇĎen érhetnek el.

Az eszköz segítségével akár 4 különbözŇĎ számítógépen is lehetséges az internetezés egy idŇĎben LAN porton keresztül, Wi-Fi-n pedig további számítógépek számára érhetŇĎ el az internet kényelmesen, kábelek nélkül.
Analóg telefonkészülék csatlakoztatása esetén az indított hívások mobil hívásként mennek ki, míg a bejövŇĎ hívásokat az analóg készülék kezeli.

A Smart Office csomag a központi egység mellett Huawei modemmel és az ehhez tartozó Vodafone SIM kártyával érkezik, mely hang és adatforgalmat is tartalmaz kedvezŇĎ havidíj és perdíjak kíséretében.

A Smart Office-ról, annak használatáról és megvásárlásáról további részlet április 28-tól a www.vodafone.hu honlapon található, ahol a regisztrációs ŇĪrlap kitöltésével személyre szabott információkat kaphatnak a Vodafone üzleti felhasználói.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció