Gyors és intelligens kapcsolat noteszgép és asztali PC között

2/ 2 oldal

Az ATEN bemutatta CS661 noteszgép USB KVM kapcsolóját, amely kompakt megoldást kínál két számítógép, akár noteszgép és asztali PC csatlakoztatására gyors és hatékony fájlátviteli megoldásssal.


 SOHO környezet, kkv-k, kisebb vállalatok

A CS661 hatékony csatlakoztatási lehetőséget kínál mindhárom felhasználói csoport számára. Az otthonukban dolgozók gyakran két számítógépet használnak, egy hordozhatót utazáshoz és egy otthoni asztali gépet. A két számítógép azonban folyamatos szinkronizálásra szorul a hatékony munka érdekében. Az ATEN eszköze gyors és egyszerű fájlmenedzsmentet tesz lehetővé hálózat használata nélkül. Ennek előnye a kkv-k számára is jelentős. Az irodában lévő asztali PC-t nagyobb teljesítménye vagy képernyő mérete miatt gyakran részesítjük előnyben munkavégzéshez, noteszgépet pedig utazáskor és prezentációk alkalmaval használunk. Az asztali gépet nevezhetjük ki elsődleges számítógépnek, így a kapcsoló segítségével  hozzá csatlakoztatott noteszgépet, azon keresztül kezelhetjük és valósíthatunk meg hatékony és gyors fájlkezelést.

A vállalat szervereiért és infrastruktárájáért felelő szakemberek szintén élvezhetik a CS661 előnyeit. Gyakran előfordul ’satandalone’ szerverek esetén, hogy azokat egyenként kell beállítani, karbantartani frissíteni, ehhez fájlokat telepíteni vagy továbbítani a szerveren. A kapcsoló használatával csupán a noteszgépet kell a szerverhez vinni, csatlakoztatni hozzá, majd azon keresztül elvégezni a kívánt beállításokat, fájlmásolást, telepítést.

A CS661 kompakt csatlakoztatási eszköz GUI kezelőfelülettel. A másodlagos vagy távoli számítógépet az  asztalon megjelenő ablakban kezelhetjük az ablak felbontását, méretét tetszőlegesen állíthatjuk. Az eszköz kompatibilis a Windows 2000, XP, 2003, 2008 és Windows Vista operációs rendszerekkel.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció