Hazai operatív CRM-szállítók értékesítési és projektinformációi

CRM-termékekrŇĎl készült táblázatunkhoz kapcsolódóan most a hazai CRM-szállítók által kínált értékesítési lehetŇĎségekrŇĎl és magyarországi, valamint nemzetközi projektjeirŇĎl készítettünk összefoglalót.

A táblázat, ahogy a korábban publikáltak többsége is, folyamatosan bŇĎvül. IdŇĎrŇĎl idŇĎre új szállítók kerülnek fel, s igyekszünk követni a termékek, értékesítések változásait is, így mindig szolgálunk az idelátogatók számára új információkkal.

Az évek során elsŇĎsorban a rendszerek felhasználóival, de a szállítókkal, gyártókkal folytatott beszélgetések, tapasztalatcserék is arra ösztönöztek minket, hogy a termékeken túl a szállítókra is összpontosítsunk összeállításainkban. Ugyanis a szoftverek önmagukban, a cég valós problémáját megértŇĎ és az alkalmazást annak orvoslására bevezetni képes szállító nélkül nem lesznek a vállalat hasznára, csak növelik az integrált informatikai megoldásokkal szembeni, csökkenŇĎ mértékben, de még meglévŇĎ, ellenállást. És persze a ma már egyre kevesebb, ám még mindig a piacon lévŇĎ néhány, a hozzáértést nélkülözŇĎ, az üzleti, közigazgatási oldal problémája iránt érzéketlen, csak eladni akaró szállítók is rossz hatással vannak a piac egészére.

Az összeállításainkban szereplŇĎ szállítók, mivel ritkán publikált adatokkal is szolgáltak – amit ezúton is köszönünk –, úgy gondoljuk, a megbízható kategóriát képviselik.

A lista az Önök segítségével is bŇĎvülhet, amennyiben e-mailben jelzik számunkra, hogy Önök is forgalmaznak CRM-megoldást, illetve ismernek a táblázatban még nem szereplŇĎ hazai CRM-szállítót. Az összeállítás teljességét szolgáló segítségüket elŇĎre is köszöni
a szerkesztŇĎ:

Fekete Gizi

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció