Xerox: új szoftverek irodai multifunkciós rendszerekhez

3/ 3 oldal

A Xerox három üzleti partnerével a képalkotási iparág egyik meghatározó eseményén, a bostoni AIIM/On Demand konferencián és kiállításon mutatta be új szoftvermegoldásait. A Xerox Extensible Interface Platformjára (EIP) épülő alkalmazások a vállalat irodai multifunkciós berendezéseihez biztosítanak jobb testre szabási lehetőségeket, biztonságosabb adatkezelést, valamint egyszerűbb és gyorsabb munkafolyamatot.




Equitrac Office és Equitrac Express

Az Equitrac cég új szoftverei lehetővé teszik az irodák és oktatási intézmények számára, hogy nyomon kövessék, mérjék és ellenőrizzék az egyes munkavállalók, illetve részlegek által nyomtatott, faxolt, másolt és szkennelt oldalak számát és költségeit.

Scan to PC Desktop EIP Edition

A Nuance cég szoftverével az irodai alkalmazottak testre szabhatják a multifunkciós berendezésen található szkennelő menüt és feladatokat, ezzel a készülék a felhasználó személyes dokumentumkezelő rendszerévé válik.

ScanFlowStore az Interactive Clienttel

Az X-Solutions cég szkennelő szoftvere gördülékeny dokumentumutat biztosít a kis- és középvállalkozások számára. A szkennelés után a dokumentumoknak hagyományosan kézzel írjuk be a nevét névadáskor, és manuálisan is továbbítjuk őket – mindez hosszadalmas és sok hibalehetőséget magában rejtő folyamat. Az Interactive Client alkalmazással azonban a felhasználó kiválasztja az adatállomány nevét és a célállomást az egyszerűen kezelhető, előreprogramozott lehetőségekből a multifunkciós készülék érintőképernyőjén. Ezáltal csökken a hibalehetőségek száma, és egyszerűbbé válik a dokumentumkezelési folyamat.

 

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció