Xerox: új szoftverek irodai multifunkciós rendszerekhez

2 / 3 oldal

A Xerox három üzleti partnerével a képalkotási iparág egyik meghatározó eseményén, a bostoni AIIM/On Demand konferencián és kiállításon mutatta be új szoftvermegoldásait. A Xerox Extensible Interface Platformjára (EIP) épülő alkalmazások a vállalat irodai multifunkciós berendezéseihez biztosítanak jobb testre szabási lehetőségeket, biztonságosabb adatkezelést, valamint egyszerűbb és gyorsabb munkafolyamatot.

 

 

A Xerox Extensive Interface Platformja jelenleg a WorkCentre 232-275 fekete-fehér multifunkciós irodai berendezések családjában érhető el, és erre a platformra épülnek majd a Xerox legújabb fekete-fehér és színes multifunkciós irodai rendszerei is.

Biztonságos elérés


A Xerox bemutatta a biztonságos elérést lehetővé tevő egységes azonosító rendszert (Xerox Secure Access Unified ID System). Az alkalmazás elsősorban olyan szervezetek munkáját segíti, amelyek biztonságban szeretnék tudni ügyfeleik bizalmas adatait – ilyenek például az egészségügyi és oktatási intézmények, valamint a pénzügyi szolgáltató cégek. Az irodai alkalmazott csak azután használhatja az irodai készüléket, miután lehúzta azonosító kártyáját a multifunkciós berendezés kártyaolvasója előtt, így biztosan nem kerülnek illetéktelen kezekbe a bizalmas információk. A rendszer még biztonságosabbá tehető PIN-kód vagy jelszó alkalmazásával. A „Follow-You print” nyomtatáskövető funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó a számára legkényelmesebb – pl. legközelebbi – készüléken nyomtasson. A testre szabás után csak a legszükségesebb, leggyakrabban használt funkciók jelennek meg, így egyszerűbbé, gyorsabbá és precízebbé válik a dokumentumkezelés.

Könnyű archiválás

A konferencián a Xerox bemutatta SMARTsend Pro szkennelő szoftverének frissített változatát is, amely lehetővé teszi a nyomtatott dokumentumok szkennelését, majd e-mail címekre, dokumentumtároló rendszerekbe, FTP-mappákba, hálózati mappákba, URL-címekre és távoli nyomtatókra történő továbbítását. A felhasználó a készülék kijelzőjén ellenőrizheti a beszkennelt dokumentum előnézeti képét, majd - előre meghatározott sablon nélkül - tárolhatja azt a Xerox DocuShare, Microsoft Corp. SharePoint vagy Windows mappákban. Ezt követően az irodai dolgozók az érintőképernyőn keresztül tudják böngészni és nyomtatni ezeket a dokumentumokat.

Számítógép nélkül


A Xerox egy további új alkalmazása segítségével a felhasználó személyi számítógépe nélkül, közvetlenül a multifunkciós berendezés érintőképernyőjén keresztül érheti el, és nyomtathatja ki a kívánt dokumentumot.

Újszerű lehetőségek

 Egy másik új Xerox szoftvermegoldásnak köszönhetően az iroda – miután előfizetett a New York Timesra – naponta kapja az újság cikkeit közvetlenül a multifunkciós készülékre, ahonnan egyszerűen ki lehet őket nyomtatni.

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció