Symantec Veritas NetBackup 6.5: következő generációs adatvédelem

3/ 3 oldal

A Symantec megjelentette a Veritas NetBackup, nagyvállalati adatvédelmi megoldás legújabb változatát. A Veritas NetBackup a következő generációs adatvédelmi lehetőségeket – szalagos mentés, virtuális szalagkönyvtárak (VTL), lemezes mentés, a többszörösen meglevő adatok kiszűrése, folyamatos adatvédelem (CDP), pillanatfelvételek és többszörözés – az összes fontos gyártó termékein egyesíti. Ehhez a NetBackup 6.5-ben seregnyi új funkció és továbbfejlesztés (natív lemezes mentés, a többszörös adatok kiszűrése, az intelligens adatmentő berendezésekkel és VTL-ekkel való nagy mélységű integrálás, vegyes környezetű pillanatfelvétel-kezelés, a létfontosságú alkalmazások és virtuális gépek finoman szabályozható helyreállítása, újszerű licencelés és árstruktúra) kerül bevezetésre.


Az adatvédelmi szoftverek beszerzési modelljének és a tárolóhardver beszerzésének összehangolása iránti növekvő érdeklődésre való tekintettel a Symantec vállalati adatvédelmi szoftverkínálatában bevezette az iparág első, kapacitás szerinti árazási opcióját. A NetBackup 6.5-tel a vevők vagy kapacitás (a teljes megvédendő adatmennyiség) szerint licencelhetik a NetBackup infrastruktúrát, vagy megmaradhatnak a hagyományos, szerverenkénti licencmodellnél. Emellett a hagyományos, szerverenkénti árazási formánál maradó vevőknek előnyös lesz a jelentősen egyszerűsített árstruktúra, ahol kliensek, ügynökök és modulok tucatjai mostantól három, egyszerűen megrendelhető opcióba lesznek csoportosítva. A Symantec néhány, korábban külön megvásárolható, fejlett funkciót (például a másfajta csupasz hardverre történő helyreállítást) is ingyenesen befoglalt a NetBackup standard kliensprogramjába.

A Symantec következő generációs, adatvédelmi felméréssel és korszerűsítéssel foglalkozó tanácsadó szolgálata segíti a vevőket, hogy a NetBackup platform összes előnyét kihasználhassák. Ezek az új szolgáltatások átfogó felmérésen keresztül határozzák meg a legújabb NetBackup technikák optimális elegyét és használatát, emellett a NetBackup 6.5 legújabb, fejlett képességeihez vezető, zökkenőmentes korszerűsítési utat és termékfejlesztést javasolnak a meglevő NetBackup 5.x és 6.0 környezethez. A nagyvállalati NetBackup környezetek hosszú távú kezeléséhez a Symantec gazdaságos erőforrás-bevonó és személyzet-kiegészítő szolgáltatásként adatvédelmi üzemeltető, illetve helyszíni szolgáltatást kínál. A Symantec oktatási szolgáltatása műszaki képzéssel, az informatikában jól bevált gyakorlat oktatásával és igény szerinti képzéssel segíti a szervezeteket adatvédelmi megoldásaik optimalizálásában.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció