Logitech vezeték nélküli egér-billentyűzet csomag multimédia távirányítóval

3/ 3 oldal
A Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote termékcsomag minimalista megjelenésével új irányzatot indít, melynél a formatervezés lényege, hogy a manapság egyre gyakrabban lakóterekben elhelyezett számítógépek kiegészítői könnyen beleolvadjanak egy otthoni környezetbe. A multimédia távirányító segítségével digitális képeinket, zenéinket és videóinkat úgy is élvezhetjük, hogy közben nem kell a számítógép előtt ülnünk.


A Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote nagyteljesítményű 27 MHz-es vezeték nélküli technológiát használ. A tartozék USB állványon megül a mini USB vevőállomás, ami a billentyűzetet, az egeret és a távirányítót a számítógéphez csatlakoztatja. Ez a csomag így mobil kiegészítőként is használható, mivel az USB dugót az egérrel vagy akár a távirányítóval együtt is könnyen magunkkal vihetjük az útra.

Ár és elérhetőség

A Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote javasolt fogyasztói ára 25.990 Ft. A termék októbertől kezdve lesz kapható. A Logitech forgalomba hoz majd egy távirányító vagy mini-vevő nélküli változatot is Logitech Cordless Desktop S 510 néven. Utóbbi termék javasolt fogyasztói ára 19.900 Ft, és ugyancsak októbertől lesz kapható Európában.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció