Logitech vezeték nélküli egér-billentyűzet csomag multimédia távirányítóval

2 / 3 oldal
A Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote termékcsomag minimalista megjelenésével új irányzatot indít, melynél a formatervezés lényege, hogy a manapság egyre gyakrabban lakóterekben elhelyezett számítógépek kiegészítői könnyen beleolvadjanak egy otthoni környezetbe. A multimédia távirányító segítségével digitális képeinket, zenéinket és videóinkat úgy is élvezhetjük, hogy közben nem kell a számítógép előtt ülnünk.


A billentyűzet, az egér és a távirányító az alapvető kényelmi szempontok figyelembe vétele mellett a mai szórakoztató elektronikai termékek stílusát utánozza: karcsú formák, fényes fekete és ezüst rajzolattal. Az ultra-lapos zéró dőlésszögű (Zero Degree Tilt) billentyűzet kialakítás esztétikai és ergonómiai megfontolásból is kedvező. A felhasználó további kényelmének érdekében a Logitech a billentyűzethez egy nagy felületű, beépített tenyértámaszt is mellékel. Az egér és a távirányító kialakítása tökéletesen megfelel jobb- és balkezeseknek is. A vékony építésű távirányító intuitív elrendezésének köszönhetően a multimédia vezérlése gyerekjáték, közben még csak rá sem kell néznünk a távkapcsoló gombjaira.

A hagyományos négyirányú billenőgomb vagy négygombos navigáció helyett a távirányító közepén — pontosan hüvelykujjunk természetes nyugvóhelye alatt — egy gördítőt találunk, mellyel az irányítás kényelmesebb és egyszerűbb. A gördítő helyzete lecsökkenti az irányításhoz szükséges ujjmozgást, és zökkenőmentes navigációt tesz lehetővé még a „3 méterről látható” felhasználói felületek menüiben is, mint például a Microsoft Windows XP Media Center Edition, az Intervideo Home Theater, a Cyberlink PowerCinema vagy a Logitech MediaLife szoftvereké. A nagy méretű Back (visszalépés) és OK (előrelépés) gombok könnyen kitapinthatók a gördítő alatt és felett.

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció