A Windows Server 2003

Sikersorozat a recesszió ellenére?

6/ 6 oldal
[fsimage 2 left] Az ipari elemzők (ZDNet, CNET stb.) már az április végi avató ünnepség előtt két hónappal károgtak, hogy a Windows Server 2003 rossz csillagzat alatt született. Ennek legfontosabb eleme magának a Microsoftnak a sikeres Windows 2000-es (W2K) termékcsaládja, másrészt a gazdasági recesszió, ami manapság tényleg leginkább az informatikai szektort sújtja. Most mégis sorozatban jönnek&


A SZAK Kiadó, és főnöke, Kiss Balázs, a Microsoft felhasználók (és a SZÁMALK hallgatók) körében meglehetősen ismerős. Újabban minden Microsoft rendezvényen ott árulja a saját szerzőitől, és a Microsoft Press fordításokból származó kiváló szakkönyveit. Ami a .NET szakterületet érinti, a náluk először megjelent .NET-ről szóló David S. Platt könyvhöz megjelent a 2. kiadás különbségeit tartalmazó kiegészítés. Folyamatosan jönnek a WS2K3 korszak fordításai és hazai műhelyekből származó munkák is.

WS2K3 tréning és minősítés

Az összes hazai Microsoft tanfolyami oktatással foglalkozó intézmény is felkészült már, részben hivatalos, részben saját fejlesztésű tanfolyami anyagokkal az új ismeretek terjesztésére, és a hivatalos mérnöki képesítések vizsgáinak a lebonyolítására. A legjelentősebbek: SZÁMALK vizsgaközpont, Business Software Training (BST), Controll Training Oktatóközpont, IQSoft John Bryce Oktatóközpont, Netacadémia, Synergon Oktatóközpont, WSH Oktatóközpont (Ingram Micro Magyarország, volt Walton).

Microsoft Rapid Economic Justification (REJ) for Windows Server 2003


Microsoft (ezen belül kereshető Windows Server 2003) esettanulmányok (angolul)


A legújabb Windowsban is vannak halálokok (WS2K3 kékhalál – Terminal)


Windows Server 2003 SP1 várólistás javítások


Hazai Microsoft fejlesztői portál (regisztráció szükséges)


Nacsa Sándor .NET bevezetési időszakot értékelő, részben „kéziratos", tanulmánya (Winword 2K?!)

.NET a Kapu LAP-családjában
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció