Új vezető a Schneider Electric európai Secure Power csapatában

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat, Hanne Sjøberget nevezte ki az európai Secure Power divízió értékesítési csatornákért felelős új alelnökévé.

Hanne Sjøberg korábbi munkaköreiből adódóan széles körű tapasztalatokkal rendelkezik, és az ügyfél- és partnerkapcsolatok területén szerzett ismereteit felhasználva támogatja majd a növekedést a régióban, reagálva az adatközpontok és az elektromos infrastruktúra, a kritikus energiarendszerek és a fenntarthatósági szolgáltatások iránti megnövekedett keresletre. Hanne 2016-ban csatlakozott a Schneider Electrichez, és a balti, valamint az északi régióban ügyfélelégedettségi, humánerőforrás (HR) és üzletfejlesztési feladatokat látott el. Az elmúlt két és fél évben az ügyfélelégedettségért és a minőségért felelős alelnöki pozíciót is betöltötte, ebben a feladatkörében az ügyfélélményt és a végfelhasználókkal történő kapcsolattartás minőségét átalakító új kezdeményezések élére állt.  

 

Hanne Sjøberg erőfeszítései meghatározóak voltak az értékesítési és ügyfélközpontú kultúra meghonosításában, és az új EcoXpert partnerprogram 2024 júliusában történő bevezetését követően a Schneider Electric „első a partner” stratégiájának megvalósításában is fontos szerepet fog játszani. Az új vezető David Terry-t, a Schneider Electric európai IT értékesítési csatornákért felelős alelnökét váltja, akinek vezetésével példátlan sikereket és növekedést ért el a részleg. Hivatali ideje alatt több nagyszabású, kiemelt partnerséget hozott létre olyan nagy szervezetekkel, mint az Arrow Electronics, az ATEA és a Bechtle, felügyelte új partneri és fenntarthatósági kezdeményezések elindítását és megvalósítását, valamint hozzájárult a Schneider Electric adatközponti, kritikus energiaellátási és fenntarthatósági megoldásai forgalmának növekedéséhez a régióban. David a Schneider Electric újonnan létrehozott, AI Ecosystem részlegének vezetőjeként folytatja karrierjét. 

 

 

„Örömmel nevezem ki Hanne Sjøberget az új európai értékesítési csatornákért felelős alelnökünknek, az emberek, a fenntarthatóság és az innováció iránti szenvedélye fontos szerepet játszik majd mind az új EcoXpert partnerprogramunk sikerében, mind pedig az elkövetkező termék-, kereskedelmi- és partneri kezdeményezéseink eredményes megvalósításában. Szeretném megragadni az alkalmat arra is, hogy megköszönjem David Terrynek az elmúlt tizenegy év során végzett kivételes munkáját, és elmondjam, hogy nagy várakozással tekintünk a további együttműködésünk elé, melynek során a mesterséges intelligencia köré épülő, fejlődő ökoszisztémára fókuszálunk” – mondta el Marc Garner, a Schneider Electric Secure Power üzletágának Európáért felelős alelnöke. 

 

„Mindig is lenyűgözött a technológiai szektorban zajló átalakulás sebessége, különösen, ha figyelembe vesszük az MI, a kritikus IT és a fenntarthatósági megoldások iránti növekvő keresletet. Izgatottan várom, hogy megkezdhessem a munkát új feladatkörömben, és együttműködhessek partnereinkkel annak érdekében, hogy biztosítsuk számukra az eszközöket, a képzést és a támogatást ahhoz, hogy élhessenek az új piaci lehetőségekkel” – jelezte kinevezése kapcsán Hanne Sjøberg.

 

A Schneider Electrichez való csatlakozása előtt Hanne a TD SYNNEX Denmark – korábban Tech Data – ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be, öt évig vezette a dán részleget, és segített az értékesítés és az ügyfélkezdeményezések átalakítására irányuló globális stratégia megvalósításában. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció