Bemutatkozott az Eaton 5P Gen2 UPS készülék

Az Eaton intelligens energiagazdálkodási vállalat bemutattae az IT-rendszerek kompakt és hatékony áramellátására tervezett Eaton 5P Gen2 szünetmentes tápegységet (UPS). A flottakezelést, távoli beállítást és firmware-frissítést is biztosító új termékcsalád tagjai a kategória bármelyik másik eszközénél nagyobb teljesítményt, biztonságot és vezérlést kínálnak.

 

Elődjénél 22 százalékkal, a piacon kapható hasonló modelleknél pedig 33 százalékkal nagyobb, akár 1350 W teljesítményt is biztosító, megnövelt teljesítményű 5P Gen 2 ideális megoldás az alkalmazások széles körének áramvédelmére. Intelligens kialakítása stabil teljesítményt és energiamegtakarítást biztosít, a fejlett terhelésiszegmens-vezérlése pedig priorizálja a kritikus berendezéseket, és optimalizálja az áthidalási időt. 

 

Ez az UPS modell az Eaton ABM+ (Advanced Battery Management – fejlett akkumulátor-menedzsment) technológiával rendelkezik, amely akár 50 százalékkal hosszabbítja meg az akkumulátor élettartamát. Emellett a gépi tanulás segítségével az akkumulátor élettartamának pontos előrejelzését lehetővé teszi és figyelmeztet, amikor esedékes a telep cseréje. Az akkumulátorai üzem közben cserélhetők, ugyanakkor egy, a beépített grafikus LCD-kijelzőn keresztül kezelhető intuitív akkumulátorcsere-varázslóval is rendelkezik.

Az Eaton Intelligent Power Manager (IPM2) és az Eaton Distributed IT Performance Management (DITPM) szoftverek lehetővé teszik az IT-infrastruktúra távoli felügyeletét és kezelését, beleértve a biztonságos eszközkonfigurációt és firmware-frissítéseket – még a nehezen elérhető helyeken is. Az Eaton 5P Gen 2 UPS a kiberbiztos Gigabit hálózati kártyája révén (a Netpack verziókban) a szigorú kiberbiztonsági előírásoknak is megfelel. Ezenkívül a virtualizációs környezetekkel való zökkenőmentes integrációhoz az Eaton Brightlayer szoftvercsomagja szintén elérhető, amely biztosítja a folyamatos szolgáltatást és adatintegritást.

Az 1U rack formátumban és a kompakt torony kivitelben is elérhető Eaton 5P Gen 2 UPS jól illeszkedik a rendelkezésre álló helykínálathoz, így biztosítva a kompatibilitást a különböző konfigurációkhoz. A készülékekről további információk az alábbi weboldalon találhatók: Eaton 5P Gen 2.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció