Egy kompakt UPS a legváratlanabb helyzetekben is segít

Legyen szó néhány perces vagy akár egy hosszabb áramkimaradásról, a hálózati fennakadások számos bosszúságot okozhatnak a home office-ban történŇĎ munkavégzés vagy éppen okoseszközeink védelme esetén. Az Eaton legkisebb szünetmentes tápegysége a legkevésbé kívánt pillanatok esetén nyújt hatékony segítséget, a kompakt és csendes készülék ugyanis láthatatlan angyalként biztosít akár több órán keresztül megfelelŇĎ energiát a zavartalan tevékenységekhez.

Egy modern otthonban számos olyan eszköz található, amely a világhálóhoz kapcsolódva segít a home office munkavégzésben, szórakozásban vagy éppen vagyontárgyaink védelmében. A hálózati routerek és az IP-kamerák mellett ilyenek például az okosotthon-vezérlŇĎk, különbözŇĎ virtuális asszisztensek vagy akár a felhŇĎbe is mentŇĎ játékkonzolok. Ezek az eszközök az áramellátásban bekövetkezŇĎ fennakadások esetén azonnal lekapcsolódnak az internetes hálózatról. Így többek között a pillanatnyilag végzett munka vagy játszott játék adatai egy szempillantás alatt megsemmisülhetnek, nem beszélve az inaktívvá váló biztonsági kamerákról.

 

 

Nem a méret a lényeg

 

Ezekre a problémákra nyújt megfelelŇĎ segítséget az Eaton új, szinte tenyérnyi szünetmentes tápegysége, a 3S Mini, amely apró mérete ellenére akár több órán keresztül is képes a folyamatos kapcsolat biztosítására. A megfizethetŇĎ árú, kompakt készülék ideális megoldást jelent az otthoni vagy kis irodai környezetben használt, egyenáramú eszközökhöz. A négy választható kimeneti feszültsége (9 V, 12 V, 15 V és 19 V) és a különbözŇĎ méretŇĪ csatlakozó-adapterei révén az eszközök széles skálájához illeszkedik. A karcsú, csúcstechnológiájú kialakításnak köszönhetŇĎen bármilyen belsŇĎ térbe kiválóan illeszkedik, kevés helyet foglal, mŇĪködése csendes és extra vezetékeket sem igényel a telepítéshez.

 

 

A 3S Mini üzembe helyezése ráadásul szakembert sem igényel, hiszen olyan egyszerŇĪ az adott eszközhöz csatlakoztatni, mintha csak annak tápegységét cserélnénk le. Alapbeállításként 12 V feszültséget használ, amely a legtöbb lakossági készülékhez illeszkedik, de ez megváltoztatható, ha más kimeneti feszültségre van szükségünk. A kiválasztott módot az oldalán található négy állapotjelzŇĎ LED fénye mutatja.

 

 

Áramszünet esetén a 36 W teljesítményŇĪ 3S Mini egy szempillantás alatt mŇĪködésbe lép, hogy zavartalanul biztosítsa az eszközök kapcsolatát. Egy IP-kamerát akár öt órán keresztül, egy set-top boxot akár négy órán keresztül, egy alap internet modemet pedig 80 percig tart mŇĪködésben. Az UPS hidegindítás-funkciója azt is lehetŇĎvé teszi, hogy a két cellás, 2200 mAh kapacitású akkumulátor akár hordozható áramforrásként is mŇĪködjön. Ebben az üzemmódan a 3S Mini állapotjelzŇĎ LED-jei energiaszint-jelzŇĎként mutatják meg, hogy mennyi a rendelkezésre álló maradék energia.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció