Parkol√°s egyetlen kattint√°ssal

Gyakorlatilag kizárja az elfelejtett vagy lejárt parkolás miatti büntetés lehetŇĎségét és a túlfizetést a VoxPay applikáció parkolási fejlesztése. Az új funkcióknak köszönhetŇĎen egy gombnyomással indítható és leállítható a parkolás, továbbá a zárolási képernyŇĎn is megjelenik a futó parkolás, így folyamatosan nyomon tudjuk követni a parkolás állapotát anélkül, hogy nyomkodnunk kellene a telefonunkat.

Magyarországon is egyre többen parkolnak applikációval, mert az kényelmesebb és biztonságosabb, mint a készpénzes fizetés vagy az SMS és nem kell számolgatni, félni attól, hogy mikor jár le. Ugyanakkor sokan gyakran elfelejtik a futó parkolást, vagyis feleslegesen fizetnek. A VoxPay applikáció parkolási szolgáltatásai egyedülálló fejlesztésekkel bŇĎvültek. Az új kényelmi funkciók gyorsítják és egyszerŇĪsítik a folyamatot.

 

 

A Widget a telepítése után közvetlenül a kezdŇĎképernyŇĎn jelenik meg és gyorseléréssel vezet az appba, amely a GPS koordináták alapján meghatározza a zónakódot és automatikusan betölt minden adatot – így egy gombnyomással elindítható, illetve leállítható a parkolás. A szolgáltatás aktuális állapota is áttekinthetŇĎ és nyomon követhetŇĎ. Látható, ha nincs fizetŇĎs parkolás, mutatja a folyamatban lévŇĎ és az elŇĎjegyzett parkolást, a rendszámot, a zónakódot, a hátralévŇĎ idŇĎt. A parkolás elindításával automatikusan megjelenŇĎ Live Activity funkciónak köszönhetŇĎen a zárolási képernyŇĎn is nyomon követhetjük a hátralévŇĎ idŇĎt, amelyet egyetlen gombnyomással meghosszabítható vagy leállítható. Mindez gyakorlatilag kizárja a tévedés miatti büntetés lehetŇĎségét és a túlfizetést. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció