Tiszt√ļj√≠t√≥ k√∂zgyŇĪl√©st tartott a Magyar Innov√°ci√≥s Sz√∂vets√©g

A tagszervezetek elfogadták a 2018. évrŇĎl szóló beszámolót, és új elnökséget választottak. A közgyŇĪlés szakmai vendége Szigeti Ádám, az TM helyettes államtitkára volt. A Magyar Innovációs Szövetség 2018. évi Média Díjában az M5 csatorna részesült. 

2019. március 7-én került sor Budapesten, a Hotel Aquincumban a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 2018. évet záró, tisztújító közgyŇĪlésére. A közgyŇĪlés egyhangúlag elfogadta a 2018. évrŇĎl szóló beszámolót, és új elnökséget választott. Az elnöknek – Szabó Gábornak, a Szegedi Tudományegyetem kutató professzorának – és az általános elnökhelyettesnek – Greiner Istvánnak, a Richter K+F igazgatójának – ugyanakkor újra bizalmat szavaztak. 

 

Szigeti Ádám, az ITM helyettes államtitkára − a közgyŇĪlés szakmai vendége – többek között arról beszélt, hogy a következŇĎ uniós költségvetési ciklusban (2021-2027) a kormány kiemelt feladatának tekinti a kis- és a közepes vállalkozások (kkv) innovációs képességének javítását. A kkv-k szemléletformálásában a minisztérium kiemelten számít a MISZ segítségére is.

 

A Magyar Innovációs Szövetség 2018. évi Média Díjában az M5 csatorna részesült, mely különösen nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a jövŇĎ kutató és tudós nemzedékének ma még ifjú tagjai lehetŇĎséget kapjanak a bemutatkozásra.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció