Applikációkra és optimalizálásra költenek a kkv-k 2018-ban

Mi lehet a legnagyobb üzlet a dokumentumkezelési szektorban jövŇĎre? Mit fejlesztenek, és mire költenek majd inkább a vállalkozások? Mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetniük a szolgáltatóknak a siker érdekében? 

A Xerox várakozásai szerint a digitalizáció jelentŇĎsen átformálja ezt a szektort, és számtalan lehetŇĎséget teremt a kis- és középvállalatok számára is arra, hogy hatékonyabban mŇĪködjenek. Több mint 27 éves iparági tapasztalattal a háta mögött Darren Cassidy, a Xerox USA partnerkapcsolatokért felelŇĎs vezetŇĎje úgy látja, hogy a 2018-as év izgalmas változásokat hoz, és ezeknek a legfŇĎbb nyertesei azok a cégek lehetnek, amelyek bátran belevágnak az irodai fejlesztésekbe és bizalmat szavaznak az új dokumentumkezelési megoldásoknak.

 

A Xerox szakértŇĎ úgy látja a digitalizáció felpörgeti a kis-és középvállalatokat is, amelyek többsége – a várakozásai szerint – felismerve a saját érdekeiket komolyan számol a menedzselt nyomtatatási szolgáltatásokkal (MPS), hogy a dokumentumkezelési folyamataik újragondolásával, racionalizálásával tovább javítsák a versenyképességüket. Már 2017-ben is jelentŇĎs elŇĎrelépést lehetett tapasztalni ezen a területen, de Cassidy meglátása szerint jövŇĎre még nagyobb kereslet generálódhat az optimalizált nyomtatási infrastruktúrát garantáló MPS megoldások piacán. Egyrészt azért, mert ezekkel, cégmérettŇĎl függetlenül, jól kimutatható kiadáscsökkentés érhetŇĎ el akár már rövid idŇĎ alatt is, másrészt az is a bevezetésük mellett szól, hogy a menedzselt nyomtatási szolgáltatásokkal szavatolható a vállalkozások adatainak, információinak védelme is, ami egyre jobban felértékelŇĎdik a döntéshozók szemében a napjainkban tapasztalható rengeteg hackertámadás és adatlopási kísérlet miatt.

 

 

Az applikáció fejlesztés szintén nagyobb figyelmet kap a kkv-k körében 2018-ban. A Xerox szakértŇĎje úgy látja, hogy a gyorsan változó piaci igények miatt elengedhetetlen a vállalati munkafolyamatok fejlesztése, ami leginkább az újabbnál újabb alkalmazások bevezetésével biztosítható. Ezekkel a multifunkciós berendezéseken könnyedén egyszerŇĪsíthetŇĎek a dokumentumkezelési folyamatok, optimalizálhatóak a munkamenetek és hatékonyabbá tehetŇĎ a mŇĪködés. SŇĎt az applikációk már bevételt is hozhatnak. Szemléletes példa erre a Just-Tech esete. Az általuk kifejezetten a Xerox ConnectKey multifunkciós eszközökre fejlesztett Support Connect alkalmazással az amerikai IT cég 10 százalékkal növelte a bevételeit egy év alatt. Pont ezért, Cassidy minden piaci résztvevŇĎt arra ösztönöz, hogy folyamatosan kutassák, keressék azokat az alkalmazás-alapú innovációkat, amelyek megoldást jelenthetnek a vállalkozások elé tornyosuló technológiai, vagy éppen üzleti problémákra. 

 

A jövŇĎ év a színes nyomdai termékek felfutásának is kedvezni fog. Darren Cassidy arra számít, hogy ez a szegmens fejlŇĎdik majd a legjobban 2018-ban a nyomdaiparon belül. Ezt a várakozását fŇĎként annak tulajdonítja, hogy a digitális technológiának köszönhetŇĎen akár a kis példányszámos megrendelések is költséghatékonyan teljesíthetŇĎek, így egyre többen látnak fantáziát, illetve fedezik fel az üzleti célokra használható színes nyomatokban rejlŇĎ potenciális lehetŇĎségeket.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció