Az appfejleszt√©s a Xerox √ļj profilja

A közelmúltban, a világ minden tájáról származó ötven partnerét hívta össze az amerikai Websterbe a Xerox, az általa szervezett Személyre Szabott AlkalmazásfejlesztŇĎ Fórumra, annak érdekében, hogy a cégek jobban megismerjék az applikációkban rejlŇĎ üzleti lehetŇĎségeket beleértve a hozzájuk kapcsolódó marketingstratégiákat, árképzést és innovációs készségeket.

Az alkalmazásfejlesztési piac folyamatosan növekszik, ami együtt jár a bevételek gyarapodásával is, ezért a Xerox komoly hangsúlyt fektet arra, hogy ösztönözze az innovációkat többek között a multifunkciós nyomtatóik szolgáltatásait bŇĎvítŇĎ applikációk fejlesztéseinek vonatkozásában. A Xerox, a rendszerintegrátorok és más Xerox partnerek által létrehozott alkalmazások a Xerox App. Gallery-ben érhetŇĎek el, az ügyfelek munkafolyamataihoz kapcsolódó, az egyéni igények kiszolgálására alkalmas, személyre szabott alkalmazások pedig a Xerox App Studio segítségével fejleszthetŇĎek tovább.

 

A websteri alkalmazásfejlesztŇĎi fórumon több olyan alkalmazást is bemutattak, amelyek alapvetŇĎen változtathatják meg a vállalatok dokumentumkezelési munkamódszereit. Ezek egyike a SignMe App, amely egy egyszerŇĪ, egylépcsŇĎs folyamatot alakít ki a dokumentumok aláírásához, szerkesztéséhez és tárolásához. A MidAmerica Technology alkalmazása a Xerox VersaLink és AltaLink eszközök érintŇĎképernyŇĎjén jeleníti meg a dokumentumokat, alkalmat adva a felhasználók számára a böngészésre, a jegyzetek készítésére és a dokumentum aláírására. A kitöltött dokumentum ezután nyomtatható, vagy átkonvertálható szövegesen kereshetŇĎ PDF fájllá, és archiválható olyan tartalomkezelŇĎ rendszerekben, mint például a Dropbox vagy a Xerox DocuShare Flex

 

 

A másik új, kifejezetten a Xerox ConnectKey eszközökre adaptált, a Cisco Spark kollaborációs megoldásához szorosan kötŇĎdŇĎ alkalmazás a Mywork, amelynek használatával beszkennelhetjük a meetingek dokumentumait és azonnal megoszthatjuk ŇĎket a képernyŇĎkön, vagy a távoli nyomtatókon, még a megbeszélés ideje alatt. 

 

A harmadik frissen bemutatott Xerox-hoz kötŇĎdŇĎ applikáció a Just-Tech által megálmodott Support Connect, amely leegyszerŇĪsíti a Xerox ConnectKey multifunkciós eszközök szolgáltatási igényeit. Az alkalmazás segítségével az ügyfelek a berendezéseik felhasználói felületén keresztül kommunikálhatnak az üzemben tartójukkal, hogy megrendeljenek szolgáltatásokat, alkatrészeket, vagy éppen visszajelzést adjanak. 

 

Az alkalmazásfejlesztés ösztönzése világszerte kiemelt szerepet kap a Xerox üzleti stratégiájában. A cég hazai leányvállalata, a Xerox Magyarország is minden támogatást megad a partnereinek ahhoz, hogy azok olyan testreszabott alkalmazásokat fejlesszenek, amelyek leegyszerŇĪsítik a dokumentumkezelési folyamatokat, optimalizálják a munkameneteket, és hatékonyabbá teszik a mŇĪködést. A Xerox személyre szabott alkalmazáskészítŇĎ programról erre a linkre kattintva találhatóak bŇĎvebb információk.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció