Galaxy Note bemutató október 27-én, a Nexus Prime pedig 19-én érkezik?

A korábbi információktól eltérően nem a következő Nexus mobil kerül majd bemutatásra október végén, hanem a Samsung táblagép-okostelefon hibridje, a Galaxy Note lesz reflektorfényben. További meglepetés, hogy az Android 4.0 referenciamodelljét október 19-én tárják a nagyközönség szeme elé.

A hét elején kiderült, hogy a 11-ére tervezett Samsung Unpacked rendezvény (melyen a Nexus Prime debütált volna) csúszik egy kicsit az Apple hajdani vezetőjének halála miatt. Az eseményt október 27-re tették át, s most kiderült, hogy az Unpacked főszereplője a Galaxy Note lesz. Ez azért fura, mert a rendezvényre vonatkozó kedvcsináló videó egyértelműen a Google és a Samsung együttműködéséről szól, és mi lehetne a két vállalat kooperációjának leginkább magától értetődő gyümölcse, ha nem a Nexus Prime (vagy Galaxy Nexus)?

Szerencsére nem kell aggódniuk azoknak, akik odavannak az Android rendszer következő generációjának referenciamodelljéért: hivatalos megerősítést nyert az információ, mi szerint október 19-én mutatkozik be a HD kijelzővel rendelkező újdonság, mely az Ice Cream Sandwich rendszert futtatja. További jó hír, hogy a Samsung amerikai értékesítési igazgatója, Andrew Glass szerint bejelentése után kevesebbet várat majd magára a Nexus Prime, mint azt gondolnánk.

Mint látod, nem kis kavarás van a Samsung készülékek bejelentése körül, de a variálásnak bizos megvan az oka. Talán az Ice Cream Sandwich-et fejlesztik, vagy a referenciamodellt okosítják? A lényeg, hogy – a jelek szerint – még ebben a hónapban izgalmas Samsung modellekkel fog bővülni a piac.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció