Két hetet csúszik a Nexus Prime

Október 27-re halasztották a Samsung Unpacked eseményt, melyre holnap került volna sor. A rendezvényen kerül bemutatásra a Nexus Prime készülék és az Android rendszer új generációja, az Ice Cream Sandwich.

A "programváltozás" okáról több pletyka is szárnyra kapott. Egyesek szerint az ICS (Ice Cream Sandwich) fejlesztése csúszott meg, vagy a Nexus Prime esik át kisebb-nagyobb ráncfelvarráson (például elképzelhető, hogy 5 helyett 8 megapixeles kamerát kap), mások arról beszélnek, hogy az Apple elhunyt vezérének gyászát tartják tiszteletben, míg megint mások azt állítják, hogy a szintén október 27-én megrendezésre kerülő Nokia World rendezvény sikerét szeretnék csorbítani.

Nagyon sokan várják, hogy az új Android verzió és az új Nexus készülék végre debütáljon. Az esemény csúszása pontosan két hét és két nap várakozást kíván meg a rajongóktól. Reméljük, a türelem meghozza gyümölcsét.

Ha Te is a tűkön ülve várod az újdonságokat, akkor van számodra egy jó hírünk: felütötte a fejét az interneten az ICS boot animációja, melyet az alábbi videón rögtön meg is tekinthetsz.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció