HD kijelzős LTE mobil az LG-től – LU6200

Az LG első HD kijelzővel szerelt mobilja nagy dobásnak tűnik. A 4,5 hüvelyk átmérőjű megjelenítő mellett az is a jövevény erőssége, hogy az akár 75 Mbit/sebességet lehetővé tevő LTE hálózatokat is támogatja.

A koreai gyártó szeptember 26-án tervezi hivatalosan bemutatni az újdonságot. Az Android alapú U6200 két legfőbb erőssége a 4G LTE hálózatok támogatása és a 4,5”-os, 720 x 1280 pixel felbontású AH-IPS érintőképernyő, melynek olvashatósága erős napfényben sem okoz gondot.

A Gingerbread rendszerrel debütáló, de várhatóan Ice Cream Sandwich-re frissülő készülék további jellemzői között szerepel a beépített digitális TV vevő, a 8 megapixeles, autofókuszos hátlapi, és 1,3 megapixeles előlapi kamera, a Wi-Fi Direct, Wi-Fi Hotspot és DLNA támogatás. Az 1,5GHz-es duplamagos Scorpion processzorral, Adreno 220 grafikus gyorsítóval és 1GB RAM-mal felvértezett U6200 kapott GPS, WLAN (802.11b/g/n), NFC és Bluetooth (3.0) modulokat is. A 10,5 mm vastag telefon 4GB méretű belső memóriával bír, akkumulátora pedig 1830mAh teljesítményű.

A képeken látható LG mobil specifikációja igencsak jó benyomást kelt. Sajnos egyelőre csak annyit tudunk a jövevényről, hogy várhatóan szeptember 26-án bukkan fel Koreában, áráról nincs információnk.

 

[Forrás: Unwired View]

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció