Akviz√≠ci√≥val bŇĎv√≠tette Microsoft Dynamics NAV √ľzlet√°g√°t az XAPT Hungary Kft.

Az XAPT Hungary Kft. megv√°s√°rolta a Navconsult Kft. Microsoft Dynamics NAV kompetenci√°j√°t

Az integrált vállalatirányítási piacon érdekelt és a Microsoft Dynamics rendszerek szállításában piacvezetŇĎ szerepet betöltŇĎ XAPT Hungary Kft. megvásárolta a Navconsult Kft. Dynamics NAV üzletágát, és egyesítette saját NAV üzletágával – közölte a két cég képviselŇĎje, dr Schvarcz Zoltán és Balogh Attila ügyvezetŇĎ igazgató a február 4-én kiadott közös sajtóanyagban.

A Microsoft Dynamics AX területén 8. éve piacvezetŇĎ XAPT a Dynamics NAV termékkel 2006-ban egészítette ki termékportfólióját és már abban az évben megkapta a Microsofttól a legeredményesebb NAV partner címet. Az elmúlt év több sikeres nagy AX projektje mellett a kisebb vállalkozások kiszolgálására létrehozott NAV üzletág is jelentŇĎs növekedést ért el. Az akvizícióval ezen növekedés gyorsítása a cél, amely illeszkedik az XAPT Hungary Kft. további hazai és regionális növekedési elképzeléseihez és öszhangban van a Microsoft termékstratégiájával, miszerint a vállalatirányítási termékek folyamatosan közelednek egy egységes technológiai alapkon mŇĪködö közös rendszerhez.

Az akvizíció után az XAPT Hungary Kft. rendelkezik a legnagyobb és egyik legtapasztaltabb Dynamics NAV kompetenciával a magyar piacon. NAV ügyfeleinek száma meghaladja a hatvanat és ügyfelei között megtalálhatóak nagykereskedŇĎ, termelŇĎ és szolgáltató cégek, de speciális iparági megoldásokkal áll az építŇĎipari és távhŇĎ és közmŇĪ szolgáltató cégek számára.

Az XAPT Hungary Kft. vállalatirányítási portfóliójában a Dynamics AX-et olyan dinamikus közép és nagyvállalalkozásoknak ajánlja, melyek a piaci és üzleti lehetŇĎségeik és versenyelŇĎnyük lehetŇĎ legjobb kihasználásához és növeléséhez keresnek megoldást, míg az NAV-t az olyan kis- és közép vállalatoknak, melyek az egyszerŇĪbb folyamatok és a fentartható növekedés mellett a vállalati hatékonyságra és a gyors megtérülésre helyezik a hangsúlyt.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció