Megjelent az EMC e-mail és fájlrendszer-archiválási szoftverének legfrissebb változata

2/ 2 oldal
Az EMC bejelentette e-mail és fájlrendszer-archiválási szoftverének legfrissebb változatait. Az EMC EmailXtender 4.8 szoftver új, rugalmas megközelítést kínál az e-mail üzenetek archiválásához, lehetővé téve, hogy a rendszergazdák egyszerűen figyeljék az archiválási művelet hatékonyságát. Az új EMC DiskXtender 6.2 for Windows fájlrendszer-archiváló szoftverrel pedig egyszerűen lehet keresni egy vagy több fájlrendszerben, így az elektronikus betekintések (eDiscovery) pontosabbak, gyorsabbak és megfizethetőbbek lehetnek.


A DiskXtender for Windows szoftver legfrisebb verziója új funkciókat tesz lehetővé a szabály-alapú fájlrendszer-archiválás terén. A szoftver működésének lényege, hogy az inaktív adatokat automatikusan áthelyezi az elsődleges tárolóeszközökről olcsóbb másodlagos tárolókra (pl. ATA diszkekre, szalagokra, vagy optikai eszközökre). Új keresési moduljával a DiskXtender for Windows szoftver átfogó fájlindexelést és keresést biztosít a DiskXtender által felügyelt meghajtókon (akár kiszolgálókon, akár közvetlenül csatlakozó tárolóeszközön, akár tárolóhálózatokon), és lehetővé teszi az aktív és archivált fájlok egyszerű kikeresését akár felülvizsgálatokhoz, akár elemzésekhez, akár hivatalos betekintésekhez. A pontosság és a gyorsaság érdekében a felhasználók maguk állíthatják be a keresési modult, hogy egy adott indexben, vagy indexek csoportjában keressen.

A DiskXtender for Windows számos iparágvezető biztonsági mentési alkalmazást támogat, így például az EMC NetWorker szoftverét. Az inaktív fájlok kivétele a mindennapos mentési körből lerövidíti a biztonsági mentéshez illetve a helyreállításhoz szükséges időt. A Microsoft Volume ShadowCopy Service (VSS) minősítés megszerzése a DiskXtender for Windows szoftverhez azt jelenti, hogy pillanatfelvételek készíthetők egy, a DiskXtender által felügyelt lemezről VSS segítségével. E funkció segítségével bármilyen az NTSF extended attribútumait is kezelő mentési alkalmazás – így például a NetWorker – használható biztonsági mentés készítésére egy pillanatfelvételről anélkül, hogy előbb vissza kellene állítani a DiskXtender által korábban archivált fájlokat. A mentési, helyreállítási és archiválási folyamat megerősítése érdekében az EMC NetWorker PowerSnap szoftver együttműködik a DiskXtender for Windowszal és támogatja a DiskXtender által felügyelt fájlrendszerek esetén is az összes meglévő mentési és helyreállítási munkafolyamatot.

Az EMC további funkciókkal bővítette a DiskXtender for Windows szoftvert az EMC Centera rendszereket használók részére. A Centera Application Registration támogatása leegyszerűsíti a támogatási és karbantartási tevékenységeket azáltal, hogy folyamatosan jelzi a DiskXtender for Windows szoftver és a Centera CAS rendszer állapotát. Ezenfelül a DiskXtender for Windows szoftver integrálódik a Centera megőrzési osztályaival is, amely – bekapcsolása esetén – lehetővé teszi meghatározott megőrzési periódusok megadását az archivált adatok meghatározott halmazaihoz, valamint a megőrzési szabályok módosítását.

A DiskXtender ezenfelül a korábbinál is szorosabban integrálódik az EMC különféle szoftveres megoldásaival. Az EMC VisualSRM szoftverrel való integráció azt jelenti, hogy a felhasználók több fájlrendszerbe is betekinthetnek, elvégezhetik a fájlok áthelyezését, valamint egy réteges felépítésű tárolási környezetben fájlmegőrzési szabályrendszert határozhatnak meg jobb kapacitáskihasználtság elérése érdekében.
 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció