Két új, elérhető árú Motorola 3G mobiltelefon

A Motorola két új, alacsony árkategóriájú harmadik generációs UMTS/ háromsávos GSM mobiltelefont mutatott be: a széthajtható V 975-öst és az ultra-vékony C 975-öst.
Mindkét készülék fejlett multimédiás alkalmazásokkal, így videokonferencia funkcióval, 4-szeres zoom-os, video-, és állóképrögzítésre alkalmas VGA kamerával, 176 x 220 pixeles színes TFT kijelzővel, mozgókép-, és mp3 lejátszóval, valamint SMS, MMS és e-mail üzenetküldési lehetőséggel rendelkezik. Az új telefonok ezen kívül polifonikus és mp3 formátumú csengőhangok, illetve Java videojátékok letöltését és alkalmazását is támogatják. A készülékek belső memóriája TransFlash memóriakártyákkal kiegészíthető.

Bll Werner, a Motorola alelnöke és 3G termékekért felelős igazgatója elmondta, hogy az új V 975-ös és C 975-ös mobiltelefonok kedvező áruk segítségével eljuttathatják a tömegekhez a legújabb harmadik generációs mobil multimédia és szórakoztató alkalmazásokat. A készülékek várhatóan még az idei év utolsó negyedében a boltokba kerülnek.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció