Élesben a Vodafone Internet Plusz

Rövid tesztperiódust követően mától, azaz augusztus 6-tól hivatalosan is elindult és minden ügyfél számára elérhető a Vodafone Internet Plusz nevű mobil GPRS szolgáltatás – tájékoztatta szerkesztőségünket Pál Beáta, a cég sajtókapcsolati menedzsere.
A Vodafone az egy éve bevezetett GPRS szolgáltatását tovább tökéletesítette, és a Vodafone Internet Plusz segítségével olyan elérést biztosít az ügyfelei számára, amely a sebességet jelentősen megnöveli. A szolgáltatás nemcsak a hazai, hanem a külföldi GPRS hálózatokból is elérhető.

A 2002 júliusában indított GPRS alapú szolgáltatások a mai napig óriási sikernek örvendenek a Vodafone-nál, s több tízezer ügyfél veszi igénybe a mobilinternetet és az ingyenes Vodafone Mailt is. A mobilszolgáltató úgy döntött, hogy a felhasználói igények kielégítése érdekében további adatátviteli sebesség-növekedést biztosít az internetszolgáltatás eléréséhez. A mobilszolgáltató szerint a Vodafone Internet Plusz Magyarországon egyedülálló hálózati megoldás, amely jelentős adatátviteli sebességnövekedést biztosít böngészéshez, e-mail küldéshez/fogadáshoz vagy éppen egy fájl letöltéséhez. A felhasználók az internet felgyorsulása mellett az átvitt adatmennyiség csökkenését is tapasztalják, ami egyúttal költségmegtakarítást jelenthet forgalom alapú számlázás esetén.

A minden Vodafone-internetfelhasználó számára elérhető Vodafone Internet Plusz magában foglal egy ingyenes szoftvert, amelyet a Vodafone weboldaláról lehet letölteni, és a számítógépre való telepítés után a program automatikusan elindul, az internethez kapcsolódás során.

A Vodafone arról is tájékoztatott, hogy egy független szervezetet, a TÜV-öt kérte fel összehasonlító mérés elvégzésére. Ennek alapján a Vodafone Internet Plusz megoldás legalább 63%-kal gyorsabbnak bizonyult, mint a többi magyarországi mobilszolgáltató által nyújtott GPRS internet-hozzáférés.

A szolgáltatásról szóló bővebb információ a következő linken található: http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/gprs_12.html
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció