Integrált hang- és szövegüzenet GPRS-en keresztül

A Sonim, a Symbian és a Texas Instruments közösen mutatta be integrált hang- és szövegüzenet-megoldását, mely GPRS-en keresztül működik.
A Sonim Technologies, mely IP-alapú instant kommunikációs megoldásokat szolgáltat vezeték nélküli adathálózatok számára, most tartott egy rövid bemutatót arról, hogy a vállalat milyen új, kombinált hang- és szövegüzenet küldésére alkalmas megoldást fejlesztett ki, melyet a Symbian Partner Event elnevezésű eseményen mutattak be a Symbian Platinum partnerek számára Middlesexben.

A Sonim által vezetett Instant Communication Solution platformon keresztül a kombinált hang- és szöveges üzenettel a mobiltelefon-tulajdonosok könnyedén válthatnak a hang- és a szöveges mód között, ezzel is elősegítve barátaikkal és ismerőseikkel a hatékonyabb kommunikációt.

A Sonim a Symbiannal és a Texas Instrumentsszel közösen dolgozott azon, hogy a most bemutatott rendszer tökéletesen működjön. A Sonim Instant Communication Client a Texas Instruments OMAP 1510-es chipsetjével és a Symbian OS 7.0-val működik.

Elemzők abban látják a most bemutatott kombinált hang- és szövegküldő megoldás előnyét, hogy nem csak egy fogyasztónak van lehetősége váltani a hang- és a szöveges mód között, hanem váltott módban kommunikálhat akkor, amikor az egyik partnere a szöveges, míg a másik a hangmódot választja a közlés platformjául.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció