GPRS Oroszországban

Az Alcatel bejelentette, hogy keretszerződést kötött Kelet-Európa vezető mobilszolgáltatójával, a Mobile Telesystems vállalattal. A megállapodás szerint az Alcatel biztosítja a Mobile Telesystems számára a szükséges Evolium GSM megoldásokat, valamint a következő generációs intelligens mobilhálózatokat is.
2003 első negyedévében az Alcatel az Evolium GSM megoldásaival optimalizálja a meglevő infrastruktúrát, illetve meggyorsítja a harmadik generációs termékek és szolgáltatások bevezetését.

Az Alcatel Evolium GSM megoldások részét képezi az MSC (mobil-kapcsolóközpont), mely mintegy 150.000 felhasználót képes kiszolgálni, valamint a BSS (bázisállomások), melyek első példánya Szaratov városában lesz telepítve.

Az Alcatel Open Services IN platformját (OSP) installálják az MTS hálózatokra Szentpéterváron és Nyizsnij Novgorodban. Ezzel - állítják szakértők - Oroszországban az egyik legkorszerűbb következő generációs hálózat kerül kiépítésre és használatba, a tervek szerint már 2003 első hat hónapjában.

Gromakov úr a Mobile Telesystems elnökhelyettese úgy nyilatkozott, hogy "az Alcatel megoldásait választva egy nagyon magas minőségi kategóriájú szolgáltatáscsomagot tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Hiszünk benne, hogy az Alcatel rendszerére alapozva egy hosszú távú piacvezető stratégiát alakíthatunk ki."

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció