Itt a világ első kereskedelmi 850 MHz-es GSM hálózata

Az interWAVE Communications bejelentette, hogy egy közel 2 millió USD-s szerződést írt alá a világ első kereskedelmi 850 MHz GSM hálózatáról. Az Alaska Wireless Communications mobilkommunikációs vállalat lesz az első, amelyiknél elkezdődik a 850 MHz-es szolgáltatás, a tervek szerint 2002. december 15-én.
Mark Horne az Alaska Wireless Communications elnöke úgy nyilatkozott, hogy "ez az első lépés a 850 MHz-es hálózat irányába. Az interWAVE teljes egészében működő 850 GSM hálózata nem csak azt teszi lehetővé, hogy előfizetőinknek értéknövelt vezeték nélküli szolgáltatásokat kínáljunk, de egy GPRS/EDGE-kompatibilis platform is a rendelkezésünkre áll, mellyel a halásztársaságok az eddiginél hatékonyabban szerezhetnek, illetve küldhetnek adatokat, illetve kommunikálhatnak."

Bill Carlin, az interWAVE elnökhelyettese pedig azt mondta, hogy "a mi 850 MHz-es és 1900 MHz-es megoldásaink ideálisak azoknak a szolgáltatóknak, amelyek GSM hálózatokban gondolkodnak. Anélkül, hogy szétrombolnánk a meglevő AMPS, TDMA vagy CDMA infrastruktúrát, modern hálózati megoldást tudunk kínálni."

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció