Egész Japánt lefedő WCDMA hálózatot épít ki a J-Phone

A Nokia és a J-Phone a vállalat japán WCDMA rádió-hozzáférésű hálózatának (RAN) bővítéséről szóló megállapodást írt alá.
A J-Phone jelenleg az utolsó simításokat végzi a 2002 decemberében országosan beinduló, 3G szolgáltatást nyújtó hálózatán. A J-Phone ezenfelül 2003 során további bázisállomásokkal egészíti ki a hálózatot, mely így kiváló minőségű országos lefedettséget biztosít majd.

A J-Phone a Nokiát választotta egyik partnerének tervei megvalósítására. A hálózat hatékony felépítése érdekében a Nokia szállítja a hálózati berendezéseket és biztosítja a telepítést, engedélyeztetést, integrációt, valamint projektmenedzsment-szolgáltatásokat. A hálózat versenyképességét a széles körű, a pótalkatrészek beszerzésére is kiterjedő szervizszolgáltatás, valamint továbbképzések révén tartják fenn. "A J-Phone-nál arra a következtetésre jutottunk, hogy a WCDMA biztosítja számunkra a legszélesebb körű lefedettséget, és ez az a technika, amellyel a legalacsonyabb költség mellett a leghatékonyabban építhetjük ki a japán piac szolgáltatás- és kapacitásigényének egyaránt megfelelő hálózatot" - mondta John Thompson, a J-Phone műszaki igazgatója.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció