Alcatel: erősödő jelenlét Oroszországban

Oroszország vezető mobilszolgáltatója, a SUCT (South Ural Cellular Telephone), valamint az Alcatel együttműködési megállapodást kötött arról, hogy a jövőben az Alcatel szállítja orosz partnere számára a Mobile Intelligent Networköt.
A Mobile Intelligent Network az Alcatel első harmadik generációs mobilplatformja, melyet az Orosz föderációban, Cseljabinszk városában indítanak el, a tervek szerint 2002 végén.

A megállapodás szerint az Alcatel biztosítja és telepíti a harmadik generációs Mobile Intelligent Networköt, melynek alapját az Open Services Platform jelenti. Az Alcatel telepítésre kerülő mobilmegoldása segítségével az SUCT új, értéknövelt szolgáltatásokat indíthat el, mint az előre fizetett szolgáltatások, a rugalmasan tervezhető tarifák, illetve összességében az eddiginél magasabb minőségi szintű szolgáltatásokat tud nyújtani ügyfeleinek.

A SUCT ügyvezető igazgatója, Borisz Blinov az együttműködést úgy kommentálta, hogy "Oroszországban a mobilpiac nagyon dinamikusan fejlődik. A fogyasztók elsősorban az értéknövelt szolgáltatásokat részesítik előnyben, és nekünk az a feladatunk, hogy maximálisan megfeleljünk elvárásaiknak. Az új platform segítségével jobban megfelelhetünk fogyasztóink akaratának, és számos magas minőségi osztályba tartozó szolgáltatással jelenhetünk meg."

Max Raphalen, az Alcatel Applications Software részlegének elnökhelyettese szerint: "az Alcatel Open Services Platformja ideális alapja lehet a mobilszolgáltatók által nyújtott különféle szolgáltatásoknak, különösen akkor, ha a Mobile Intelligent Networköt használják. Fejlesztésünkkel 2,5 és 3G környezetben nagyon gazdag szolgáltatási és alkalmazási paletta alakítható ki."

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció