Fejlődik a vezeték nélküli „push” technológia

A Red-M bejelentette együttműködését a Commtaggel, mely az egyik vezető cég a folyamatosan működő vezeték nélküli alkalmazások és szolgáltatások területén. A megállapodás szerint a két cég olyan vezeték nélküli folyamatosan működő „push” vállalati hálózatot kíván fejleszteni, amelyik valós időben szolgáltat információt és egyéb létfontosságú adatokat a fogyasztók mobileszközeire egy biztonságos infrastruktúrán keresztül.
Az együttműködés értelmében a Commtag folyamatosan működő mobilalkalmazásait integrálják az intelligens vezeték nélküli hálózatokba. Az együttműködés első állomásaként Red-M elsősorban a Commtag Duality nevet viselő fejlesztését részesíti előnyben, ez ugyanis a világ első folyamatosan működő levelezőalkalmazása. Ezenkívül a Red-M díjnyertes hozzáféréspontjai és hozzáférésszerver vezeték nélküli hálózati termékei kerülnek felhasználásra.

Marketingszakemberek véleménye szerint a hálózati kommunikációs piac komoly fejlődés elé nézhet, különösen, ha olyan megoldásokkal áll elő, amelyek a már most nagy népszerűségnek örvendő SMS rendszeren alapulnak. Az olyan vezeték nélüli megoldások gyors elfogadtatása, mint a vezeték nélküli LAN vagy a Bluetooth, új lehetőségeket jelent mind a kommunikáció hatékonysága, mind pedig a költségek csökkentése tekintetében. A vezeték nélküli „push” technika lehetővé teszi, hogy az információk és az adatok a vezeték nélküli hálózaton azonnal a mobilfelhasználókhoz jussanak.

A Red-M képviseletében nyilatkozó Simon Gawne beszédében kiemelte, hogy „hiszünk a vezeték nélküli push technika sikerében, és abban, hogy ügyes alkalmazásával a vezeték nélüli világ gyorsan fejlődhet. Azzal, hogy a szervezetek e technikát használják, eddig nem látott változásokat idézetnek elő a fogyasztókkal, vásárlókkal történő vezeték nélküli kommunikáció területén.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció