3G műholdról

A Hughes Software nyilvánosságra hozta együttműködési megállapodását a Thrane and Thrane céggel, mely vezető beszállítója az Inmarsat termináloknak és bázisállomásoknak.
A mostani megállapodás lehetőséget biztosít arra, hogy olyan megoldást indítsanak el a közeljövőben, amely hidat képezhet a fogyasztók számára a zárt műholdas hálózati technológia és a 3G szolgáltatások között. A végfelhasználók számára ez többek között szélessávú 3G alkalmazások műholdon keresztül történő elérést is jelenti.

„A Hughes Software Systems és a Thrane & Thrane között most aláírt szerződés a felhasználóknak a műholdas kommunikációs eszközök használatán keresztül egyedülálló megoldások elérését teszi lehetővé” – nyilatkozta Kim Gammelholm, a Thrane & Thrane rendszerigazgatója. „A Hughes Software Systems eddigi szoftvertudása és a Thrane technikai fejlettsége a garancia arra, hogy olyan nagy sebességű műholdas kommunikációs rendszereket fejlesszünk, amelyek a 3G és a műhold előnyeit ötvözik, megannyi új lehetőséget kínálva fogyasztóinknak.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció