Új hálózatoptimalizáló eszköz a Nokiától

A Nokia egy új hálózatoptimalizáló eszközt mutatott be, melynek segítségével hatékonyan elemezhető és optimalizálható a közös GSM-WCDMA hálózatok teljesítménye.
A Nokia NetAct Optimizer a hálózat teljesítményének elemzése után az eredményt egy földrajzi térképen jeleníti meg, emellett a konfigurációban elvégzendő változtatásokat javasol a szolgáltató által kívánt teljesítmény elérése érdekében. A teljesítménnyel és a kapacitással kapcsolatos problémák megoldódásával a szolgáltató más feladatokra koncentrálhat, ezáltal a Nokia NetAct Optimizer felgyorsítja a hálózatoptimálási folyamatot, és megnöveli az automatizálás lehetőségét.

Az eszköz használatának közvetlen előnyei között az algoritmus alapú elemzés és az automatikus adattovábbítás révén megnövekedett hatékonyság, a fokozott forgalmat és nagyobb előfizetői bázis kiszolgálását lehetővé tevő megnövelt kapacitás, a lehető legnagyobb teljesítményen működő szolgáltatás következményeként egyre növekvő előfizetői elégedettség, valamint a gyors automatikus optimálási folyamatoknak köszönhetően hatékony humánerőforrás-kihasználtság szerepel.

A Nokia NetAct Optimizer a Nokia NetAct rendszer szerves része. A Nokia NetAct rendszer az alapvető szolgáltatói folyamatokon alapuló moduláris megoldás, mely a több gyártó által szállított, többszolgáltatós és többféle technológiát használó hálózatok működtetését oldja meg.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció