A China Telecom az Ericsson ENGINE rendszerét választotta

Az Ericsson széles sávú többszolgáltatásos hálózat szállítására vonatkozó szerződést nyert el Kína legnagyobb fixhálózat-üzemeltetőjétől, a China Telecommunications Corporationtől.
A megállapodás értelmében a China Telecom először Guangdong tartomány két nagyvárosában, Guangzhouban és Shenzhenben telepíti az ENGINE-t. A China Telecom jelenlegi hálózatának ENGINE-hálózattá – az Ericsson valós idejű szolgáltatások nyújtására tervezett, nagy és egyre növekvő IP-forgalom átvitelére képes szolgáltatói minőségű hálózatává – alakítása hozzájárul a kínai távközlési piac bővítéséhez és korszerűsítéséhez. A szerződés nemcsak az Ericssonnak a távközlési infrastruktúra piacán betöltött vezető szerepét bizonyítja, hanem az Ericsson és a China Telecom hosszú távú – 18 évre szóló – elkötelezettségének szilárdságát is.

Egyedülálló végpont-végpont megoldások szállítójaként az Ericsson a maghálózat, a hozzáférési rendszer, a végfelhasználói berendezések és a hálózatfelügyeleti rendszer biztosítása mellett a hálózat telepítését és az alkalmazottak betanítását is elvégzi, illetve konzultációt nyújt új szolgáltatások kifejlesztéséhez.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció