Ericsson: szĂ©lessĂĄvĂș fix hozzĂĄfĂ©rĂ©si hĂĄlĂłzat a Telia Denmarknak

Az Ericsson többszolgĂĄltatĂĄsĂș hĂĄlĂłzatra vonatkozĂł, nagy jelentƑsĂ©gƱ szerzƑdĂ©st nyert el a Telia-csoport egyik leĂĄnyvĂĄllalatĂĄtĂłl, a Telia DenmarktĂłl. A szĂ©lessĂĄvĂș, vĂ©gpont-vĂ©gpont hozzĂĄfĂ©rĂ©si megoldĂĄs kiegĂ©szĂ­ti majd a dĂĄn ĂŒzemeltetƑ jelenlegi Engine hĂĄlĂłzatĂĄt.
Egy hĂĄrom Ă©vre szĂłlĂł keretszerzƑdĂ©s Ă©rtelmĂ©ben a többszolgĂĄltatĂĄsos hĂĄlĂłzatra vonatkozĂł megĂĄllapodĂĄs PSTN Ă©s ADSL szolgĂĄltatĂĄssal ellĂĄtott Engine Access Ramp, valamint modemek Ă©s bƑvĂ­tĂ©sek szĂĄllĂ­tĂĄsĂĄt foglalja magĂĄban a Telia Denmark jelenlegi Engine hĂĄlĂłzatĂĄhoz. A szolgĂĄltatĂĄsok kulcsrakĂ©sz formĂĄban törtĂ©nƑ telepĂ­tĂ©se Ă©s a tĂĄmogatĂĄs szintĂ©n a megĂĄllapodĂĄs rĂ©szĂ©t kĂ©pezi.

A szĂ©lessĂĄvĂș hozzĂĄfĂ©rĂ©si megoldĂĄs lehetƑvĂ© teszi majd a Telia Denmark szĂĄmĂĄra, hogy nagy kapacitĂĄst igĂ©nylƑ Ă©s kifinomultabb szolgĂĄltatĂĄsokat egyarĂĄnt nyĂșjtson a vĂ©gfelhasznĂĄlĂłk szĂĄmĂĄra.

"Olyan szĂĄllĂ­tĂłt vĂĄlasztottunk, amely igen fejlett integrĂĄlt telefonos Ă©s szĂ©lessĂĄvĂș megoldĂĄssal, valamint rendkĂ­vĂŒl jelentƑs szĂĄllĂ­tĂĄsi struktĂșrĂĄval rendelkezik" - nyilatkozta Sören Stövring-Hallsson, a Telia dĂĄniai ĂŒgyvezetƑ igazgatĂłja. "Az Ericsson vĂ©gpont-vĂ©gpont többszolgĂĄltatĂĄsos hĂĄlĂłzati megoldĂĄsa vĂĄllalatunkat a dĂĄn tĂĄvközlĂ©si piac teljes körƱ kĂ­nĂĄlattal rendelkezƑ ĂŒzemeltetƑjĂ©vĂ© teszi, ezzel hozzĂĄsegĂ­tve minket nagyra törƑ cĂ©ljaink elĂ©rĂ©sĂ©hez."

"Nagyon bĂŒszkĂ©k vagyunk arra, hogy elnyertĂŒk ezt a szerzƑdĂ©st a legfontosabb dĂĄn hĂĄlĂłzatĂŒzemeltetƑtƑl" - jelentette ki Karl Thedeen, az Ericsson SkandinĂĄviĂĄval Ă©s a balti ĂĄllamokkal foglalkozĂł rĂ©szlegĂ©nek a TeliĂĄĂ©rt felelƑs igazgatĂłja. "A szerzƑdĂ©s Ășjabb fontos bizonyĂ­tĂ©ka annak, hogy az Ericsson vezetƑ szerepet tölt be a többszolgĂĄltatĂĄsos hĂĄlĂłzatok piacĂĄn, Ă©s tovĂĄbb növeli versenykĂ©pessĂ©gĂŒnket a szĂ©lessĂĄvĂș, vĂ©gpont-vĂ©gpont hozzĂĄfĂ©rĂ©si megoldĂĄsok terĂ©n."

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł