A Hutchison 3G az Alcatel Open Services Platformját választotta

A Hutchison 3G UK, Anglia legnagyobb 3G licenctulajdonosa bejelentette, hogy az Alcatelt választotta egy hároméves időtartamú szerződés keretében arra, hogy az általa fejlesztett Open Services Platformot (OSP) szállítsa az angliai cég számára.
Az OSP segítségével a Hutchison 3G mindazzal az infrastruktúrával rendelkezik majd, amellyel a szükséges hang-, illetve multimédia-szolgáltatásokat már a közeljövőben biztosítani tudja ügyfelei, fogyasztói számára.

Alcatel Open Services Platform lehetővé teszi ugyanis a Hutchison 3G szolgáltatásainak a varratmentes integrációját a különféle környezetekbe, függetlenül attól, hogy azok milyen hálózati előírásokon alapulnak. Az OSP a Hutchison 3G számára rugalmasságot ad a költséghatékony, könnyen fejleszthető szolgáltatások területén úgy az audio-, mint az adatsugárzásnál.

Colin Tucker, a Hutchison 3G ügyvezető igazgatója sajtónyilatkozatában kihangsúlyozta: "hiszünk abban, hogy csak akkor lehet megnyerni a fogyasztókat, ha számukra könnyen használható, folyamatosan fejlődő, személyre szabható, számukra fontos szolgáltatásokat nyújtunk. Az Alcatel technológiájának köszönhetően olyan rugalmas megoldásokat tudunk fejleszteni, melyek innovációban és a fejlesztések rövid időintervallumában egyaránt piacvezetők lehetnek."

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció