Az AOC és az MMD az európai üzletvitelét érintő vezetőségváltást jelent be

Az AOC és az MMD, a vezető kijelzőspecialisták jelentős vezetőváltást jelentenek be európai üzletvitelükben. Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere és az AOC, a kijelzőpiac egyik vezető márkája, mindketten a TPV Technology Limited, a világ egyik vezető monitorgyártójának részei.

Thomas Schade, aki 2009 óta az MMD B.V. és az AOC B.V. európai alelnökeként tevékenykedett, távozik tisztségéből. Fontos szerepet játszott mind az AOC, mind a Philips monitors márkák európai jelenlétének megteremtésében és kiterjesztésében. Vezetése alatt az AOC és az MMD jelentős piaci növekedést és márkaelismertséget ért el, valamint vezető pozíciót töltött be Európában.

 

2024. szeptember 1-jétől Stefan Sommer, aki jelenleg a TPV EU marketing- és üzletviteli igazgatója, lesz Thomas Schade utódja az európai alelnöki pozícióban, és mindkét márka esetében átveszi a Monitorok európai üzletágának vezetését.

 

Kézfogás a jövőért: Thomas Schade (balra) és Stefan Sommer (jobbra) az AOC és az MMD európai üzletvitelének vezetőségváltását jelzik

 

Thomas Schade az átmeneti időszak alatt, az év végéig továbbra is a szervezetben dolgozik, így – Stefan Sommerrel együtt – koordinálni tudja a feladatkörök átadását.

 

Stefan Sommer, aki 2006 óta dolgozik az AOC-nál, és 2011-ben csatlakozott az MMD-hez, széles körű tapasztalatot és bizonyított eredményeket hoz magával a kijelzőiparban.

 

Thomas Schade így nyilatkozott az átmenetről: „Megtiszteltetés volt hozzájárulni az AOC és az MMD növekedéséhez az elmúlt másfél évtizedben. Biztos vagyok benne, hogy a csapat Stefan vezetése alatt továbbra is nagyszerű eredményeket fog elérni.”

 

Stefan Sommer köszönetét fejezte ki: „Az egész szervezet nevében szeretném kifejezni Thomasnak a legmélyebb köszönetünket a kiváló vezetésért és a hatalmas sikerért, amelyet európai üzletvitelünknek köszönhetünk. Hozzájárulása felbecsülhetetlen értékű volt, és hálásak vagyunk az elkötelezettségéért”.

 

Sommer így folytatta: „Az európai alelnöki pozíció átvételével megmarad elkötelezettségem amellett, hogy hosszútávú partnereinkkel együtt folytassuk növekedési pályánkat ezen a kihívásokkal teli piacon. Következetesen feszegetjük a kijelzőtechnológia határait. Ebben az új minőségemben alig várom, hogy új technológiákat és erős innovációkat vezessünk be, valamint tehetséges csapatunkkal együtt dolgozva megőrizzük az iparági vezető szerepünk hagyományát.”

 

Ez az átmenet az AOC és az MMD elkötelezettségét tükrözi, és biztosítja az európai piaci stratégiai elképzeléseik folytonosságát.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció